Хасково

Фадрома блъсна пешеходец на автомагистрала „Марица“

Магистралата46-годишен пешеходец е пострадал на автомагистрала „Марица“, съобщиха от пресцентъра на полицията. Мъжът е бил блъснат от товарен автомобил Мерцедес около 11 часа вчера на строителен обект при детелината до с.Ново село, община Свиленград.
Виновен за инцидента е 40-годишният водач на фадромата, който е предприел маневра движение на заден ход и не е видял пешеходеца. От удара той е със счупен таз и е настанен в многопрофилната болница в Хасково без опасност за живота. 

В ареста на полицейското управление в Хасково пък е 22-годишен младеж от града, който е причинил катастрофа с материални щети. Освен че е шофирал с 2,14 промила алкохол в кръвта, той е и неправоспособен. Срещу него е образувано бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
запознат
запознат
12.02.2013 14:23 14:23

Правите ли разлика между товарен камион и фадрома? Фадрома е челен товарач и даже понятието е разговорно тъй като FADROMA е името на полска фирма която произвежда такива машини !

Слон
Слон
12.02.2013 19:02 19:02

Кой ненормалник върви пеша по АВТОМАГИСТРАЛА!?!

Back to top button