Регион

Макет на Александровската гробница превръща зяпачи в тракийски войни

МакетътНай-новата творба на Туристическия информационен център в Хасково ще представя града ни за четвърта поредна година на международно туристическо изложение, което започва на 14 февруари. Става въпрос за макет на Александровската гробница , с който всеки може да се снима и да се превърне в истински тракийски войн. Хрумването е на директора на туристическия център Красимир Пилев. 

Именно тази творба ще бъде поставена на входа на щанда на туристическия център, който ще рекламира Хасково като туристическа дестинация. Макетът вече е заминал за столицата. Той ще пристигне отново с куриерска фирма в града след края на борсата и ще бъде изложен в туристическия център.

В юбилейното тридесето издание на изложението ще вземат участие около 250 участници от 21 държави, сред които Италия, Австрия, Русия, Германия, Индонезия, Доминиканска република, Куба и Катар.

Тази година изложението ще обърне специално внимание на българското вино и неговата връзка с туризма. Под мотото „30 български вина – 30 пожелания за успешен български туризъм“ представители на български винарски изби от цялата страна ще популяризират своята продукция чрез турове за винен туризъм.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.02.2013 15:37 15:37

Абсолютна смешка. Нещо по-смислено не може ли да се роди в този център?!

Back to top button