Хасково

Хасковските фирми масово се отчитат на НАП чрез интернет

НАП ХасковоПовече от половината хасковски фирми, които вече са декларирали приходите си за миналата година, са го направили чрез интернет, съобщават от НАП.

До днес в офиса на данъчните в Хасково са приети 782 годишни декларации, като 402 от тях са пуснати по електронен път. Срокът за подаването изтича на 1 април, тъй като 31 март е неделя, напомнят от НАП. В същия срок трябва да се платят и дължимите данъци. Фирмите, които подадат декларациите си по електронен път, ползват 1% отстъпка, но не повече от 1 000 лева.

Междувременно от днес фирмите, които имат електронен подпис, могат да проверяват онлайн колко фискални устройства има регистрирани на техния БУЛСТАТ. Чрез новата услуга представителите на дружествата правят и справки за това, какви отчети са подадени към НАП от техните касови апарати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button