Хасково

Шофьор помля паркирани автомобили след вчерашния празник

КатастрофатаНеизвестен шофьор е помлял две паркирани коли на ул. „П.Р. Славейков“ в Хасково. „Снощи около 20:30 часа се чу форсиране и трясък„, разказаха живеещите в района.

Според съседите шофьор на лек автомобил, идващ от ул. Алеко Константинов, предприел десен завой по ул. „П.Р. Славейков“ и се е забил в паркиралия „Опел“. Немската кола поднесла и ударила „Форд“.

От сблъсъка „Опел“-ът е с разбира предница, а бронята дори беше под колата. Задната броня на немската кола е леко напукана от удара с „Форд“-а.

КатастрофатаОзадачаващото в случая е, че нито една от двете ударени коли не е със счупено стъкло, а по предния капак на „Опел“-а има множество стъклени парченца.

По всяка вероятност те са от возилото, причинило мелето. „Св. Валентин“ май е бил „Трифон Зарезан“, шегуваха се минувачите.

Сигнал за инцидента в полицията няма. „По всяка вероятност собствениците на двете коли все още не са разбрали за случилото се“, коментира говорителят на Областната дирекция на МВР Нина Николова.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button