Хасково

Цветанов – доволен и недоволен от хасковската полиция

Цветан ЦветановИма добри резултати, но и много от нещата могат да бъдат подобрени. Така отговори министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на въпроса как оценява работата на полицията в Хасково без да даде повече подробности.

Днес вицепремиерът се срещна с ръководството на хасковската дирекция на МВР, за да изслуша отчета за работата им през миналата година. За мене най-важното е да има постоянно привеждане в известност на криминалния контингент и да не позволяваме да израснат кадри от региона като Евелин Банев – Брендо, допълни Цветанов.

Той изрази задоволство от осъдителната присъда на Брендо за пране на пари и посочи, че от дребен крадец от тополовградско Банев се е издигнал до високи нива в кокаиновата мафия. Според вътрешния министър това е станало с протекцията на институциите и политиците през последните години.

Цветан ЦветановНа въпрос дали е запознат, че полицейската вила в Хасково се е ползвала от бившия областен координатор на ГЕРБ Иван Петров за партийни срещи и мероприятия, Цветанов отговори, че бивши служители на МВР имат право да ползват сградата, но това едва ли е било по партийна линия.

По-късно министърът участва в срещата с бизнеса, организирана от хасковската търговско-промишлена палата и не пожела да уточни какви промени предстоят в хасковските структури на ГЕРБ, с които ще се среща утре. Очаква се да бъдат сменени част от общинските лидери в региона, сред които и хасковският – настоящия депутат Румен Данев. Според предварителната информация неговото място ще заеме младата майка и заместник-председател на общинския съвет в Хасково Евгения Ангелова.

По време на срещата в хасковския театър бяха взети изключителни мерки за сигурност. Всеки влизащ беше проверяват с метал-детектор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.02.2013 19:51 19:51

П.Петров,Н.Хаджиев,А.Цанков,П.Динков,Б.Бялков,Н.Бакърджиев,и още всички вънка от землянката,защото са хора на Иван Птров…БОКЛУЦИИИ.

Цецо
Цецо
16.02.2013 15:42 15:42

Радвам се, че най-после си отворихте очите.
Румен Данев така или иначе не му отива да е депутат. Не разбира от политика и не си върши работата.

do gost
do gost
17.02.2013 16:14 16:14

p**al4e skapano mnogo pozdravi na leliati po mai4ina linia

До прежде драскащият...
До прежде драскащият...
19.02.2013 8:25 8:25

Да ми пръднеш на САКСОФОНА,ама да не се наакаш щото ще ми изцапаш АТРИБУТА…!

Back to top button