Регион

Край Харманли Цветанов заряза лозе с бивш премиер на Турция

ЗарязванеВицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов участва в ритуал по зарязване на лозе край харманлийското село Коларово. Инициативата е на хасковската търговско-промишлена палата, а гости бяха дипломати, политици и бизнесмени.

Сред участниците в ритуала беше и бившият премиер и настоящ опозиционер в Турция Месут Йълмаз, с когото Цветанов е провел работна среща. На нея те са обсъдили добрите отношения между двете държави.

По поканата на Йълмаз скоро българска делегация ще посети Турция и ще се срещне с изселниците ни там, обяви Цветанов. Йълмаз от своя страна обяви, че одобрява всяка инициатива на български партии да промотират добрите междусъседски отношения.

На въпрос дали ще се кандидатира за президент на Турция Йълмаз заяви, че е изпълнил политическата си мисия и няма такива намерения. Той отказа да коментира атентата срещу Ахмед Доган и като цяло вътрешно-политическите събития в България.

Зарязване Зарязване
Зарязване Зарязване

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧЕСТ И ДОБЛЕСТ.
ЧЕСТ И ДОБЛЕСТ.
16.02.2013 20:33 20:33

Иво,Димов,лъжец.Не изпитваш ли срам.Наведи глава,признай си,застани като пич и си подай оставката.Защото и тая вода ще изтече…

Анонимен
Анонимен
17.02.2013 10:16 10:16

На Цветанов при предстоящото му посещение в Турция – щели да му подарят ЧЕРВЕН ФЕС. Шесторната коалиция на ГЕРБ – опустоши България и със следващият кораб ще отплава на запад.На миналите избори след обявяването на резултатите Цветанов се обажда на Бойко и му казва че ИМА 2 новини – 1 лоша и 1 хубава.Казвай първо хубавата – Бойко спечелихме изборите- е е това е добре! А сега кажи лошата – Бойко никой не е гласувал за нас !

Back to top button