Регион

Майка ползва 6-годишно дете за контрабанда на ел. цигари

ЦигаритеМайка е използвала 6-годишното си дете за контрабанда на електронни цигари през „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция Митници.

Момчето е пътувало в кола с майка си – 48-годишна пловдивчанка и друг възрастен мъж за Турция. На митническия пункт пътниците са били приканени да декларират носените от тях стоки, лични вещи и валутни ценности, при което майката и спътникът й обявяват, че носят 34 електронни цигари и 15 зарядни устройства.

ЦигаритеПред погледа на митничарите мъжът извадил електронните цигари изпод ластичен колан на кръста си, а жената признала, че е натъпкала под хастара на якето на детето си с електронни цигари, зарядни и консумативи за тях.

При последвалата проверка на автомобила митническите инспектори открили под задната седалка още 35 електронни цигари и също толкова зарядни устройства за тях.

При друг случай в същия ден митническите инспектори са открили 70 електронни цигари, 180 филтъра и 15 зарядни устройства за тях, натъпкани в празна двулитрова кутия от натурален сок. Кутията е открита в личния багаж на 64-годишна българска гражданка, пътуваща с личния си автомобил от Турция за България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button