Регион

Първите 210 лева за ремонт на храма в Тракиец вече са събрани

Параклисът с аязмото в Тракиец210 лева са събрани за малко повече от седмица в набирателната сметка за ремонт на параклиса с чудотворното аязмо Св. Анна в хасковското село Тракиец.

Парите са дарени от двама души. Единият е превел 200 лева, а другият – 10 лева.

„От свое име и името на Църковното настоятелство изказвам благодарности„, пише на стената на събитието „Зов за помощ“ в социалната мрежа отец Никола Николов.

Кампанията за набиране на средства продължава. Всеки, който иска да помогне може да го направи като преведе пари по банковата сметка в ОББ – BG 49 UBBS 8002 1092 2564 30.

Haskovo.info припомня, че през зимата параклисът с чудотворното аязмо „Св. Анна“ в хасковското село Тракиец претърпя сериозни поражения и се нуждае от основен ремонт. Целият покрив е за смяна, в стаите, както и в самия параклис, има течове.

Необходимите средства за възстановяване на божия храм са около 10 000 лева. Църковното настоятелство разполага едва с 800.

Параклисът с аязмото в Тракиец Параклисът с аязмото в Тракиец

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Отец Никола
Отец Никола
19.02.2013 15:13 15:13

Към днешна дата набраните средства възлизат на сумата 460.00 лева.Изказваме благодарности на дарителите Пантелей Дамянов, Хеброс груп ЕООД ,Златка Начкова , Маргарита Чобанова, Живка Георгиева и др.

Back to top button