Хасково

Трошат прозорците на EVN в Хасково, охранителите се страхуват

EVNПрозорци на сградата на EVN в Хасково са били изпочупени снощи. Куриозното е, че електроразпределителното дружество не е подало официален сигнал за инцидента в полицията.

От пресцентъра на компанията обясниха, че става въпрос за две стъкла – едното е строшено след 19:00 часа, а второто – след 20:00 часа.

По информация на хора, станали свидетели на инцидента час-два след протеста, когато полицаите се разотишли, четирима пияни роми счупили с крак стъкло на дружеството. Свидетелят позвънил на свой приятел полицай, а униформеният от своя страна подал сигнал на колегите си.

На място е изпратена патрулка, но нарушителите ги нямало.Според очевидци охранителите дори не се показали навън, за да видят какво става, а се скрили от страх за живота си.

Днес по обяд на сградата на EVN бе останало само едно счупено стъкло. От дружеството побързали да поправят щетите преди полицаите да разследват.Междувременно протестната вълна в цялата страна и в частност в Хасковско се разраства. Тази вече отново ще има протести и в Хасково, и в Димитровград. Началният час на проявата в областния град е 17:00 часа, а мястото – пл. „Свобода“.

EVN EVN

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button