Хасково

Психоложка представя първа книга в Хасково

Image

Събка Дянкова-Чехович

Двадесет и една жени разказват никому неразказвани досега истории за себе си. Те са включени в книгата „Фитнес за женската душа“ на Събка Дякова-Чехович, която утре ще се срещне с читатели в Хасково.

Поканата за представянето на новата книга в 18 часа в галерия „Модулор“ е от издателство „ЖАНЕТ 45“.
Аз познавам своя женски свят и пиша за него – истински, откровено и директно, казва авторката за първата си книга.

Родената в Маджарово Събка Дякова-Чехович е завършила инженерна геология, а след това психология с множество квалификации в областта на тази наука. Основна насока в практическата й работа като професионален психолог е индивидуалната психотерапия и груповата терапия в женски групи.

Всичко може да е психотерапия – всичко, което облекчава нашата психическа уязвимост и биологична слабост – и споделянето с приятелка, и прекрасната разходка, спортът, дори яденето на шоколади – всичко, което носи удовлетворение на тялото и душата, е форма на психотерапия, обяснява авторката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button