Хасково

ГЕРБ – Хасково: Опозицията яхна протестите, Делян Добре ще е водач в Хасково

Иво ДимовПодаването на оставката на кабинета е една достойна постъпка на достоен управленец и държавник – така областният лидер на ГЕРБ Иво Димов коментира депозираната оставка на правителството от премиера Бойко Борисов на свикана от него пресконференция.

„Този сценарий беше изготвен от опозицията. Той доказва, че опозиционните партии нямат държавническо мислете“, обяви Димов. Дългата ръка на опозицията, най-вече БСП се намеси в основателните протести срещу монополите и те се изродиха, заяви той.

Димов изрази надежда, че предстоящите избори ще бъдат обективни и честни и ще се види реалното съотношение между политическите сили в страната. За парламентарния вот от местната структура на ГЕРБ започват да работят още от утре, обяви областният лидер.

Убедени сме, че ГЕРБ отново ще има най-силното представяне в бъдещото Народно събрание без значение на коя дата ще бъде вотът“, смята Иво Димов. ГЕРБ ще се явява самостоятелно на изборите.

Целта, която местната структура си поставя е 3 депутатски кресла, а не 4, както е в момента. „Причината е, че управлението носи негативи“, коментира Димов. Реденето на листата за Хасковски многомандатен район още не е започнала. Очакванията са първо в списъка да е името на Делян Добрев. Причината е, че той и областният управител Ирена Узунова се радват на най-висока подкрепа от гражданите, сочи проучване.

Настоящите депутати по всяка вероятност няма да намерят място в листата. Тяхното одобрение е едва 6%, което е „меко казано лошо“, обяви Иво Димов. Самият той нямал желание отново да става депутат, освен ако партията не прецени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
русев
русев
20.02.2013 16:48 16:48

Димов,калинко мамина,3 депутатски мандата ще гледате през крив макарон!Скрийте се и не се обаждайте и ще имате шанс зе 1 по инерция.

баба
баба
20.02.2013 16:58 16:58

Калинка като говориш дадоха ли ти инструкцци ЦЦ и кумеца Тодор Минералбански

грешка
грешка
20.02.2013 17:04 17:04

Делян Добре е добре 😀

kuku
kuku
20.02.2013 17:33 17:33

глупости! Нали му искаме оставката,да се маха Добрев
и тои е мафоит!

hhhh
hhhh
20.02.2013 17:37 17:37

точно пък за тези които ще предложиш за листата няма да гласувам, хората познават И.Узунова не с добро име, а с ……. и злоба

гост
гост
20.02.2013 18:49 18:49

Вече нямя за кой да гласуваме,няма хора в тази държава,които са в управлението,и не крадат,затова ще докарат турците с автобусите на избори,и се стягайте да учите турски език,защото ние българите няма да имаме никакви права,те ще ни определят кои ще ни управляват,и ще си идат в Турция и ще ни гледат сеира-стягайте се-вече не сме
България

Янева
Янева
21.02.2013 10:12 10:12

Обърни си портрета на Бойко да гледа към теб.ХАХАХАХАХ

БОЙКО БОРИСОВ
БОЙКО БОРИСОВ
12.03.2013 19:17 19:17

АЗ СЪМ БОЙКО ИСКАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СТАВАМ ЗА ПРЕМИЕР А ПЪК ЗАЩО И ДА СТАВАМ СЛЕД КАТО СЪМ СИ НАПЪЛНИЛ ВСИЧКИ ДЖОБОВЕ А ТЕ НЕ СА МАЛКО ……ИСКАМ ДА СЪМ ОТКРОВЕН НЕКА И ДРУГ ДА НАМАЖЕ МАЛКО ……

Back to top button