Регион

Двама 16-годишни задържани за кражби

Пари, архив16-годишен тийнейджър е бил задържан за кражба, съобщават от Областната дирекция на полицията. Момчето, родом от село Меден бук е извършил кражбата на монети и хранителни продукти от бакалия в селото, станала преди 2 дни.

Задържани са още две момчета на 16 и 20 години от същото село, които вчера чрез демонтаж на вентилатор са проникнали в смесен магазин в село Мандрица и са извършили кражба на 300 лева.

В ареста са и трима харманлийци. Местните криминалисти са установили, че момчетата на възраст 20, 21 и 23 години са откраднали акумулатор от паркиран лек автомобил Волво.

През изминалото денонощие са регистрирани три кражби. От работилница в димитровградското село Крепост са задигнати медни бобини, стартерна количка и кабели от 3 електрожена.

От частен дом в Димитровград са откраднати 2 лаптопа, 2 фотоапарата, цифрова камера, таблет, дамски часовник, мобилен телефон, сребърно колие и обеци и сумата от 850 лева.

Третата кражба е от лек автомобил Лада, паркиран в село Узунджово, откъдето след отключване е откраднат акумулатора му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button