Спорт

Само 1 медал за Хасково от държавното по борба

БорбаМитко Деянов донесе единственото отличие за хасковския клуб „Ангел войвода“ от провелото се в Сливен държавно първенство по борба за момчета /14-15 години/.

Той грабна сребърен медал в категория 59 кг класически стил, в която шампион стана Светослав Николов от столичния „Левски“.  
Поредно силно състезание на тепиха направиха възпитаниците на клуб „Димитровград“. Те си тръгнаха от шампионата с 2 златни и 3 бронзови отличия в свободния стил.

Павел Иванов и Веселин Петров триумфираха с титлите в две от най-силните и оспорвани категории – 47 и 53 кг. И двамата победиха съперниците си на финала с туш още в първата част, а Веселин Петров грабна и индивидуален приз за най-резултатен състезател на първенството – похвалиха се от клуб по борба „Димитровград“.

С бронзови медали се окичиха Иван Янков и Делчо Нейчев при 42-килограмовите, както и съотборникът им Камен Атанасов в категория + 85 кг.

В държавното първенство премериха сили 275 момчета от над 40 наши клуба – съобщиха от федерацията по борба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button