Регион

Одобриха 1,5 млн за моста между Бориславци и Малки воден

Разрушения мост1 545 000 лева ще бъдат отпуснати за възстановяването на разрушения мост между селата Малки воден и Бориславци, реши Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет, съобщиха от правителствената пресслужба.

Мостът беше разрушен при наводненията на 6 февруари миналата година. Тогава там загинаха семейство Недялка и Георги Бойчеви, които бяха отнесени с колата си от бурните води.

Година по-късно единствената връзка между двете села е временен път, който често е заливан от водата и хората са принудени да се придвижват с лодки.

При одобрено финансиране в най-добрия случай нов мост между Малки воден и Бориславци може да има през есента ако няма обжалване на процедурите или други пречки. Вероятно изпълнителят на обекта ще стане ясен в края на април или началото на май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
w
w
26.02.2013 17:34 17:34

хайде оправете и пътя в с.Книжовник. Там вече е за луноход

Кметя къде си
Кметя къде си
27.02.2013 11:27 11:27

Те тава йе… Моста падна и веке ина година никъф пъть… Евала кмете , евала и на тез маскари отгоре… Докът съ разберат кой да лапа пари от тоз мост, тя нашта свърши веке..

Back to top button