Хасково

Измама: Хасковлийка измъква сина си от арест с 5000 лева

ТелефонПоредна телефонна измама е регистрирана в областта. По познатата вече схема „ПТП с пострадал човек“ е измамена 68-годишна хасковлийка.

Около 17:00 часа вчера непознат мъж е позвънил на телефона на жената, живееща на булевард „България“ в областния град. Измамникът й съобщил, че синът й е направил ПТП и е нужна сумата от 5000 лева, за да бъде освободен от ареста. След известно време старицата предала парите пред дома си. По-късно, след като се усетила, сигнализирала за измамата в хасковското полицейско управление. Работата по случая продължава.

В рамките на няколко дни това е вторият случай на измама по същата схема. От полицията предупреждават гражданите преди да направят разплащания с непознати лица, да се посъветват с униформените или да позвънят на тел.112.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlia
haskovlia
27.02.2013 12:34 12:34

Пак в Хасково на баба ми приложиха схемата с „доктор еди кой си се обажда, дъщеря ти е в болница“. Добре, че няма пари жената. Имала 40 лева и тези наглите по телефона я накарали да иде до будката за вестници, да купи ваучери за телефон и да им продиктува номерата.

дора
дора
27.02.2013 13:40 13:40

….Докога?Гледайте телевизия,слушайте новини…,всеки ден повтаряйте на бабите и дядовците,обяснявайте им подробно….

Back to top button