Регион

Вандали поломиха димитровградски парк

ПаркС разбита чешмичка за вода осъмна тази сутрин паркът до основно училище „Пенчо Славейков“ в Димитровград. Чешмата бе поставена след направения основен ремонт на парка, когато бе подменен и водопровода, съобщиха от пресслужбата на общината.

Паркът е едно от любимите места за отдих на ученици и по-малки деца. Днес обаче те станаха свидетели на грозната гледка. Чешмата е съборена на земята, а целта на вандалската проява е неясна.

ПаркНеизвестните засега лица са се опитали и да демонтират двете пейки с маси, които често се ползват от родители и деца.

Наскоро мястото бе изцяло обновено от общината. Положена бе нова настилка от щампован бетон и нови плочки, направени бяха тротоари и парково осветление. Подмениха се и детските съоръжения, които за по-голяма безопасност са с каучукова настилка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Plamena
Plamena
27.02.2013 22:03 22:03

идиоти

Back to top button