Хасково

50 хасковлии на протест, утре връчват подписка срещу високите данъци

ПротестПодписка срещу високите местни данъци и такси започнаха протестиращите в Хасково. Тази вечер на централния площад се събраха около 50 души. Те се подписаха в списъка с искане да бъдат намалени всички суми, които община Хасково събира от хората.

Недоволството е срещу високата такса смет, данъците за недвижими имоти и автомобили, както и глобите, налагани по общинските наредби на физически лица. Подписи са събирани от недоволните и през деня.

Утре в 11 часа протестиращите ще се съберат на площад „Свобода“ и ще отидат до кметството, където ще връчат исканията си на председателя на Общинския съвет.

Те настояват подписката да бъде разгледана още на сесията на местния парламент в петък и се заканиха лично да присъстват на дебатите в зала „Хасково“, за да проверят дали общинските съветници ще се съобразят с тях.

Протест  Протест 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАТ САЛИ
БАТ САЛИ
28.02.2013 8:28 8:28

Пуснете подписката още ден поне да се подпише от повече хора но включете в текста и следното:
УЗУНЖОВСКИЯТ -ЦИГАНСКИ КМЕТ
Г.Иванов който е най к*румпиран,
след Варненския кмет,да си подава
ОСТАВКАТА!

vasil
vasil
28.02.2013 9:37 9:37

to4no taka pusnete podpiskata oşte edin ili dva dena nay visokisa danatsi i za smetkite za smet v haskovo daje za prazni parseli vzimat mnogo visoki danatsi i za smet aman ot tozi uzundjovets AMAN

Аз
Аз
28.02.2013 10:24 10:24

ДОЛУ КРЪВОПИЕЦА ГЕОРГИ ИВАНОВ!!! НЕ ГО ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ДА НИ ОГРАБВА… ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button