Регион

Петима в ареста за кражба на кабели

Кабели, архивПетима мъже на 28, 39, 40, 46 и 65 години са били арестувани за кражба на кабели. Вчера по обяд в полицейското управление в Тополовград е бил получен сигнал, че между селата Планиново и Устрем се копае. Изпратената на място оперативна група е спряла за проверка лек автомобил Опел Астра с петимата мъжете в него.

В колата са открити 4 прави лопати, ножовка, кирка и медни проводници с тегло 10 кг. Свиленградчаните са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Малолетно момиче е доведено в полицейското управление в Хасково за кражба. Девойката е проникнала 2 пъти в частен дом в село Колец, откъдето е откраднала мобилен телефон и 115 лева. По случая работи инспектор Детска педагогическа стая.

Кражба на акумулатор и 240 лева са станали обект на кражба през изминалото денонощие. Неизвестен извършител е проникнал вчера в гараж на частен дом в харманлийското село Славяново след разбиване на катинара му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button