Хасково

Пратиха 25-годишен зад решетките за притежание на дрога

Канабис, илюстрация25-годишен мъж е бил задържан за притежание на дрога, съобщават от Областната дирекция на МВР. Вчера около 11 часа в Хасково, полицейски служители са спрели за проверка лек автомобил Форд, шофиран от мъжа, който родом от маджаровското село Долно Съдиево.

В колата зад предна дясна седалка униформените са открили електронна везна и полиетиленов плик със зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис с тегло 250 грама.

Мъжът, познат на органите на реда е бил задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovliq..
haskovliq..
28.02.2013 19:37 19:37

abe vie jurnalistite koga 6te se nau4ite da informirate naroda kakto si e bez da preoveli4avate??? kvi sa tiq gluposti koito ste gi pisali pak, bez da razberete, bez da znaete kakvo e stanalo, kolko sa bili zadarjanite, i kolko to4no e bilo koli4estvoto..

Haskovo.info
Haskovo.info
28.02.2013 20:04 20:04

Ако не сте съгласни с официалната информация, съобщена от полицията, търсете отговорност от пресцентъра на МВР. Журналистите не са врачки, за да предполагат какво се е случило. Ние се доверяваме на официалния източник, в случая пресцентъра на МВР.

...
...
28.02.2013 20:48 20:48

togava ne se doverqvaite drugiq pat bez da ste vidqli s i4ite si!!!

Back to top button