Регион

Хванаха крадци на кози и кабели. Кмет залови 16-годишен обирджия

Полиция, илюстрация16-годишен младеж е в ареста след опит за обере заведение в ивайловградското село Мандрица, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Около 1 часа вчера той свалил стъклото на заведението и бил заловен от кмета, който извикал полиция.

57-годишен мъж от село Брягово е задържан за кражба на пет кози от землището на селото. Животните са върнати са собственичката им.

Полицейски инспектори от Хасково са задържали 27-годишен мъж от село Узунджово, откраднал 25 кг арматурно желязо от бивше военно поделение в землището на село Нова надежда.

В ареста са и трима жители на Любимец, които задигнали кабел в района на село Доситеево. Полицаите установили, че от земята е изваден 20 метра многожилен меден кабел с оловна обвивка. Близо до мястото са открити скрити в храстите тримата мъже на възраст 65, 39 и 36 години, които са познати на органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button