Хасково

Ученици от общежитията прескачаха огън за Баба Марта

ОУОС прескачане на огън и кръшно българско хоро възпитаниците на Обединени ученически общежития – Хасково отбелязаха 1 март.

„Тази година решихме да зарадваме нашите деца с едно по- различно посрещане на Баба Марта и началото на пролетта.“, разказа за Haskovo.info заместник – директорът на общежитията Наска Ангелова.

ОУО„Събрахме се деца и възпитатели, разказахме историята на обичая и традициите свързани с него, подарихме си мартенички и с много настроение прескачахме огъня за здраве и дълголетие, за прогонване на злите сили“, допълни Ангелова.

На празника дойдоха и пожарникари, които показаха на децата как в случай на пожар  могат да загасят огън.

 

ОУО ОУО

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ANITA
ANITA
02.03.2013 14:41 14:41

Честита Баба Марта на целия колектив на ОУО Хасково. Продължавайте да бъдете креативни и сплотени, по-често усмихнати и позитивни. Поздрави от българската общност в Лион, Франция, която чества вчера Баба Марта и 3 март на голям концерт-спектакъл, наречен ДЕ Е БЪЛГАРИЯ

Анонимен
Анонимен
16.07.2014 16:35 16:35

Бъдете здрави, деца! И Вие, и Вашите възпитатели, живейте дълго и пълноценно! Бъдете щастливи!

Back to top button