Хасково

Крадци задигнаха салами, алжирци от Пъстрогор свиха витрина

салам, илюстрацияНад 80 килограма различни колбаси и още 100 щафети салам, както и 12 килограма извара са откраднати от товарен автомобил „Мерцедес“, паркиран на улица „Шипка“ в Свиленград. Неизвестните апаши са разбили заключващата брава на страничната врата и са проникнали в товарното отделение на камиона.

Без телевизор е останал Бридж клуб, намиращ се на улица „Добри Чинтулов“ в Димитровград. Крадците проникнали вътре, след като разбили входна врата.

В Районното полицейско управление в Свиленград за кражба са задържани двама алжирци от Транзитния център в Пъстрогор. Към 18 часа вчера те задигнали от хранителен магазин в града хладилна витрина и мъжка чанта с документи и 120 лева, собственост на 36-годишния собственик на магазина. Ден по-рано за кражба на велосипед от частен дом на улица „Стефан Стамболов“ в Свиленград са задържани още двама алжирци.

Двама младежи на 18 и 20 години от село Узунджово са заловени за кражбата на компютър и принтер от здравната служба в селото. Вещите са открити и иззети. В ареста е и мъж на 40 години. Той е проникнал през незаключена врата в дом на улица „Екзарх Йосиф“ в Хасково, откъдето откраднал 2 мобилни телефона и велосипед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button