Спорт

Привикаха в националния куп борци от „Димитровград“

Борба12 от най-добрите възпитаници на клуб „Димитровград“ получиха повиквателни за националните ни гарнитури в отделните възрастови групи. Десет от състезателите от бригадирския град започват от днес тренировки с представителния ни отбор за кадети под ръководството на старши треньора Кирил Вътев.

В лагер-сбора в столицата ще участва и наставникът на димитровградските надежди Салим Наим, който отново е поканен в щаба на националите ни по свободна борба за кадети.  

Той води със себе си част от най-големите таланти на клуба – Иван Янков, Делчо Нейчев, Павел Иванов, Микяй Наим, Димитър Иванов, Веселин Петров, Мирослав Иванов, Богомил Бонев и Драгомир Димов. Единствено Иван Георгиев няма да се отзове на повиквателната по лични причини – уточниха от „Димитровград“.

След лагера в София най-добрите ни кадети ще изпробват усвоените схватки на тепиха на силния международен турнир „Русенски легенди“, който ще се проведе в крайдунавския град в началото на април.

Вече седмица Виктория Бобева тренира в Тетевен с националния отбор за жени за предстоящото през март европейското първенство в Грузия.

На лагер с кадетките за турнира „Русенски легенди“ предстои да бъде извикана още една надежда на клуба – Нели Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.03.2013 15:58 15:58

А от Хасково няма ли?

Back to top button