Хасково

Митничари се жалват на Танов от ниски оценки на работата си

Митница Свиленград58 служители на митница Свиленград са изпратили писмо до ръководството на Агенция „Митници“, в което настояват да бъдат преразгледани атестациите им. То вече е входиращо в администрацията, съобщиха за Haskovo.info от там.

Според служителите оценките им са умишлено намалени от ръководството на митницата в града. Атестациите са приключили в края на януари и въпреки че ведомството отчете по-добри резултати от миналата година, оценките на служителите масово са по-ниски от предишните.

Директорът на агенцията Ваньо Танов ще се запознае с писмото, но по закон той няма какво да направи в случая, обясниха от пресцентъра. Според разпоредбите оценката се поставя от прекия ръководител на служителите. При възражение думата има по-висш ръководител, който се нарича контролиращ орган. В случая това е началникът на Митница „Свиленград“. Неговата оценка е окончателна, заявиха от службата.

Вероятно недоволството на митничарите идва от там, че до миналата година контролиращият е имал право единствено да завишава оценките, а от тази може и да ги намалява, както е станало в конкретните случаи, предположиха от Агенцията. От там уточниха, че по-ниската оценка не означава уволнение, каквито вероятно били притесненията на недоволните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пабло Ескобар
Пабло Ескобар
05.03.2013 15:22 15:22

Ей,и срам нямате бе дае*а и тъпаците ви.На две магарета сламата не можете да разделите,ама да ревете можете.

Иван Георгиев
Иван Георгиев
05.03.2013 17:56 17:56

Знаете ли защо взеха да реват тези ЦЪРВУЛИ- защото им затвориха доста вратички и не могат да пълнят ЧУВАЛИТЕ с пари ! От Харманли има десетина митничари които работят доста години към Митница Свиленград – само ЦИФРИТЕ познават. Ако си извадят парите –на всеки метър от Харманли до Хасково могат да оставят по 1 пачка от столевки.. много са бедни…….

Back to top button