Хасково

„Хасково може“ почита Пламен с едноминутно мълчания

Плакатът на Хасково можеВ деня на национален траур инициативата „Хасково може“ ще почете паметта на Пламен Горанов с едноминутно мълчание. Мъжът почина на 3 март след като се самозапали пред сградата на община Варна по време на националните протести.

Както Haskovo.info вече писа, „Хасково може“ е благотворителна инициатива в подкрепа на Националната кампания на „Сдружение Азукари“ за набиране на средства за изграждане на първата в България комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение за деца със специални потребности. За осъществяването на проекта са необходими около 55 хиляди лева. Площадката ще бъде разположена на площ от 300 кв.м. в Южния парк в София.

Всеки, който иска да помогне може да го направи като си купи билет на стойност 4 лева за концерта „Хасково може“.  Благотворителната проява ще се състои тази вечер от 19:00 часа в читалище „Заря“. Участие в него ще вземат Танцов спортен клуб „Тангра“, Карате клуб „Торнадо“, Ансамбъл „Златна Тракия“, Дария Боева, Брейк формация „Beat Brothers Crew“, Клуб по спортни танци „Гранд“, Ансамбъл „Хасково“, Петя Кенанска, Солисти на фолклорна формация „Тракийка“ – Джани, Донна, Яница, Мажоретен състав – Хасково и Йоана Драгнева – екс вокал на Deep Zone Project.

Благородната кауза може да бъде подкрепена и чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS 123 на номер 17 777 и за трите мобилни оператора. Всеки SMS се таксува с 1,20 лв. с ДДС.
Подкрепа може да окажете и чрез дарителската сметка в Първа Инвестиционна Банка – IBAN BG18FINV91505315574776, BIC FINVBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vbnm
vbnm
06.03.2013 10:23 10:23

е как така концерт в ден на национален траур

читател
читател
06.03.2013 11:13 11:13

А защо не, ще има едноминутно мълчание, а и концертът е благотворителен. Имаше огромен концерт с най- големите световни звезди и когато почина принцеса Даяна. Траур не означава непременно рев, тъга и покруса.

ъъъъъ
ъъъъъ
06.03.2013 18:42 18:42

че защо национален траур по моему дори не е герой нито пък протеста е на национално ниво

Back to top button