Хасково

Иззеха 36 080 къса цигари и 70 кг тютюн без бандерол

Цигари, илюстрация36 080 къса безакцизни цигари, 70 кг тютюн без бандерол и хартиени „туби” са иззели служители на Областна дирекция на МВР-Хасково. Вчера криминалистите, съвместно с колегите им от Димитровград са проверили лек автомобил Форд, шофиран от 29-годишен жител на старозагорското село Петрово.

В товарното помещение на колата са открити 8 000 къса цигари без бандерол. В хода на проверката е установено, че автомобилът е бил паркиран на улица „Бригадирска” в Димитровград пред дом, собственост на 40-годишен мъж от града.

Последвали са претърсвания в жилището, където са открити останалите 28 080 къса цигари от различни марки без акцизен бандерол, 70 кг насипен нарязан тютюн в пликове и 179 000 хартиени цилиндри с филтър, съхранявани в кутии.

Старозагорецът е задържан до 24 часа. Поради здравословни проблеми димитровградчанинът не е задържан. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button