Хасково

Цяло Хасково заедно със селата отблизо на снимки в интернет

Google Street ViewGoogle пусна в мрежата заснетите миналата година в България пътища и обекти в услугата Street View, която е част от Google maps. По този начин вече шосетата и улиците в страната могат да бъдат разгледани отблизо.

Почти всички пътища и улици в Хасково и областта също са част от глобалната мрежа в близък план. В градовете всеки могат да се проследят улиците и обектите около тях. Междуселищната пътна мрежа също е обхваната изцяло. В по-малките села снимковият материал се ограничава до главната улица, но в по-големите селища са обхванати всички пресечки, дори и черните пътища във вилните зони.

Чрез услугата всеки може да разгледа улици, сгради и всичко, което ни е заобикаляло в момента, в който са правени снимките. Това стана точно преди година. През март автомобилите на интернет гиганта обиколиха Хасково и останалите насели места в региона.

За да видите Google Street View в действие трябва да влезете в maps.google.com и да използвате иконата с „човече“ като я поставите на желаното от вас място. Тогава визията ще премине от сателит или карта в Street View.

 Google Street View  Google Street View

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.03.2013 22:11 22:11

Сега на всеки ще му лъсне мръсното пране, буквално 😉

Хасковлия
Хасковлия
07.03.2013 7:50 7:50

Пфу, язък, вече не можем да лъжем непросветените в чужбина, че произхождаме от един красив град – важен икономически кръстопът м/у Европа и Близкия Изток. Достатъчно е само да разгледат града извън КМЕТСКИЯ ЦЕНТЪР и ще блеснем :-)))

Мери
Мери
07.03.2013 12:20 12:20

Да, влезте в maps.google.com и ще видите колко ни е „красив“ града.
С изключение на „центъра“ всичко друго е ПЪЛНА СКРЪБ!

das
das
07.03.2013 14:10 14:10

доста интересно в момента гледам мястото където живея xaxaxaxaxa

Back to top button