Регион

Унищожиха фалшиви парфюми и дрехи на Митница Свиленград

Парфюми, илюстрацияБлизо 1 500 броя тоалетни води и парфюми, текстилни изделия и спортни стоки бяха унищожени днес под контрола на Митница Свиленград. Стоките са фалшификати на световноизвестни марки и са били предназначени за реализация, както на българския пазар, така и в другите страни членки на Европейския съюз.

Ментета са задържани от митническите инспектори на Капитан Андреево при общо 36 опита да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения. По-голяма част от унищожените стоки са парфюми и тоалетни води.

Унищожаването на парфюмерийните продукти, които са очакван подарък  по повод 8 –ми март,  е показателно за желанието на митническите служители, дамите да не бъдат измамени и разочаровани с парфюми и тоалетни води –фалшификати, уточняват от пресцентъра на Митница Свиленград.

От началото на годината до момента са образувани 160 преписки, свързани със задържането на стоки-ментета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button