Регион

Спряха на границата близо килограм кокаин при спецакция

кокаин, илюстрацияОпит за пренасяне на близо килограм кокаин бе пресечен от служители на ГДБОП и техни колеги от Хасково през граничния пункт „Капитан Андреево“. При спецакцията са задържани 32-годишният А.М. и 28-годишният Е.Ю., съобщиха от пресцентъра на МВР.
Двамата мъже са пътували за Турция с лек автомобил „Фолксваген“. При щателна проверка с помощта на гранични полицаи и митничари в колата им са открити 3 пакета с бяло прахообразно вещество с тегло около 840 грама. При полевия наркотест то е реагирало на кокаин. Иззети са и два мобилни телефона.

А.М. е криминално проявен и осъждан за кражби и каналджийство. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Хасковската окръжна прокуратура.  Работата по разследването продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Uncle
Uncle
09.03.2013 11:08 11:08

Веднъж да хванат нещо по-сериозно .

Back to top button