Хасково

Запалиха колите на хасковски бизнесмен, горя и такси до тях

ПожарТри автомобили са горели тази нощ в Хасково. Два от тях са собственост на местен бизнесмен и съпругата му, а третият – таксиметров е бил паркиран в близост до тях на ул. „Кавала“.

Малко преди 2 часа съседи чули 3 взрива и видели горящите коли. Едната от тях – лек автомобил – е била паркирана до къщата на собственика, а другата – пикап – на отсрещния тротоар.

И двата автомобила са пламнали едновременно и са изгорели напълно. От единия от тях пламъците са се прехвърлили и на съседно такси, чиято задница е унищожена.

Собствениците се занимават с търговия на млечни продукти. Според съседите колите са запалени нарочно. Те предполагат, че  става въпрос за разчистване на сметки заради дългове.

От полицията не изключиха версията умишлен палеж. От там уточниха, че двата автомобила се намират на 6 метра един от друг и са пламнали едновременно. Днес предстои повторен оглед на мястото.

Пожар Пожар
Пожар Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button