Хасково

85-годишна жена за малко не изгоря при пожар в дома си

ПожарЧерна и бяла техника и покъщнина изгоряха при пожар в апартамент на бул. „Раковски“ 17 в Хасково, съобщават от Областната противопожарна служба.

За малко в пламъците не е пострадала 85-годишната собственичка на жилището. Тя е била спасена от пристигналите на мястото два екипа огнеборци и откарана за преглед в болницата. Пожарът е избухнал в 10,37 ч. в неделя, а причината е късо съединение.

2 кв.м. покривна конструкция и покъщнина са унищожени при пожар, избухнал в петък вечерта в къща на ул.“Тимок“ 17. Неправилно ползване на нагревателни уреди е станало причина за пламъците.

Заради небрежност при боравене с открит огън в Стамболово са унищожени 8 дка лозови насаждения. Лозя са горели и в харманлийското село Рогозиново. Пламъците са причинени от запалване на сухи треви и са унищожили 1 дка лозя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button