Хасково

Трима димитровградчани в ареста за дрога

ImageТрима младежи от Димитровград са задържани за дрога, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Първият от тях е заловен около 1:30 часа тази сутрин при проверка на автомобил Фолксваген, в който се возил. На задната седалка полицейските служители открили хартийка с 0,5 грама зелена изсушена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис.

20-годишен негов съгражданин също му прави компания в ареста. При проверка в апартамента му на улица „Бригадирска“ криминалистите открили 15 топчета от станиол със зелена изсушена листна маса с тегло 4,1 грама, реагиращи на канабис.

В ареста е и 19-годишен димитровградчанин, у когото криминалистите са открили 2 грама канабис и 1 грам амфетамин. Последвала е проверка и в дома му на бул. „Д. Благоев“, където са намерени още 2 грама канабис, 0,5 грама амфетамин и електронна везна.

В Свиленград за кражба са задържани четирима мъже на възраст 59, 40, 24 и 46 години. В колата им полицаите са открили нарязани медни кабели, ножовка и лопата. Установено е, че кабелите са изкопани от местността „Таушатджик“ между селата Долни Главанак и Тополово.

В хасковския арест за кражба на дърва са задържани две момчета на 20 и 21 г. след сигнал на горския. Двамата нарязали 1,2 куб.м. дърва за огрев от землището на село Царева поляна и ги натоварили в микробус. Дървата са иззети с протокол за доброволно предаване.

В Ивайловград е задържан 20-годишен младеж. Той откраднал 14 лева от ателие на улица „Г.Димитров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button