Спорт

8 медала за „АидаНет“ в Плевен

КаратиститеС 8 медала, два от които се златни, се завърнаха възпитаниците на „АидаНет Вадо-рю“ от Националното първенство по карате за юноши и девойки старша възраст и младежи. В шампионата в Плевен взеха участие над 100 състезатели от 22 клуба от цялата страна.

Шестимата представители на хасковския клуб спечелиха 2 златни, 3 сребърни и 3 бронзови отличия и наредиха отбора на „АидаНет Вадо-рю“ на трето място в крайното класиране по медали.

Силвия Вангелова за кой ли път доказа, че няма конкуренция у нас на „кумите“ при девойките в категория 53 кг. Тя грабна поредното златно отличие в коронната си дисциплина, а на „ката“ завоюва сребро. С два медала и същото призово класиране в двете дисциплини се завърна и Егемен Серест, който се състезава при 68- килограмовите. Заедно с Петър Ангелов и Васил Ривов той грабна сребро и в отборната надпревара на „ката“ при младежите.

Отлична оценка за представянето си на националното заслужиха и Джем Неджиб, Ваня Ривова и Петър Ангелов, които се окичиха с бронзови медали на „кумите“ в категориите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button