Хасково

Шофьори отнесоха 5 акта и 12 фиша при полицейска операция

Проверки, илюстрация5 акта и 12 фиша са съставили вчера пътните полицаи в Хасково и Димитровград. Най-честото нарушение сред водачите е непоставянето на обезопасителен колан, съобщи за Haskovo.info говорителят на ОДМВР – Хасково Нина Николова.
Извършените проверки са част от провелата се операция на територията на двата града по метода „Широкообхватен контрол“ във връзка с членството на България в европейската мрежа на пътна полиция – TISPOL. Целта е да се предотвратят тежки пътни инциденти.

Пътните полицаи са проверили 137 автомобила и са констатирани 17 нарушения. Фишове са отнесли предимно шофьори, седнали зад волана без колани. 1 акт е съставен на неправоспособен водач. Останалите са за неспазване на ограниченията за скоростта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
30г.СЛУЖБА В МВР
30г.СЛУЖБА В МВР
12.03.2013 14:43 14:43

Спрете се малко ве ей,оставета малко хората на мира,не им стига другото ами и вие като грабливи птици.Плюс това министър Цветанов заповедта му не е отменена още-да се проверяват водачите само при констатирано ПТП.Имайте предвид че сега заплатите ви са от тия които натискате на поразия,а навремето бяха от държавата.Сега с тоя нов вятър,никой да не си мисли че ще е вечен,или ще остане паметник.Няма такъв до сега,няма и няма да има.Затова бъдете преди всичко ХОРА…

Back to top button