Спорт

Шампион на Италия иска хасковска танцьорка, тя отказва

ГрандШампионът на Италия по спортни танци при юноши старша възраст Луиджи Баталя е предложил на хасковлийката Мирослава Дойчева да станат танцова двойка.

Треньорите на Баталя са изгледали много видео клипове на български двойки и са се спрели на Мира. „Обадиха се и предложиха талантливата хасковлийка да замине с цялото си семейство, но родителите й прецениха, че не могат да напуснат работа, а Мира е малка да замине сама. Въпреки това предложението е голям комплимент за нашата работа“, заяви треньорът Николай Манолов. Така възпитаничката на „Гранд“ поне засега остава в родно Хасково и ще се състезава с Любослав Стоев.

Двамата тренират усилено, защото през април ще вземат участие в Откритото първенство на Великобритания в Блекпул. Според специалистите този световен шампионат е по-силен дори и от шампионата на планетата. Ако на световното ходят между 60 и 80 двойки, то в някои възрастови групи и дисциплини тук участват повече от 200 тандема, коментира Манолов.

Там Любо и Мира ще се състезават при 12-16-годишните и ще вземат участие в две състезания – по латиноамерикански танци и джайф. Генералната им репетиция преди световния фестивал в Англия бе провелото се преди дни Държавно първенство. Там възпитаниците на клуб по спортни танци „Гранд“ са се класирали втори в клас 15B.

Гранд Гранд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.
.
13.03.2013 16:30 16:30

Мирослава е страхотна, не знам какво прави още тук с този смешко Любослав… Ако беше с друг щяха да са първи.

Анонимен
Анонимен
24.05.2013 23:07 23:07

ехеее то и тук имало разбирачи бе :) какво знчи някой да е първи и затова че е втори да се определч като смешко ,може*и този който е писал горния коментар ще е щастлив ако отиде на финал ,класирането в БГ не винаги е реално не определяйте възможностите по това дааа!!!

Back to top button