Спорт

Сестри Стоеви с титла в Германия

Сестри СтоевиБез нито един загубен гейм хасковските бадминтонистки Габриела и Стефани Стоеви грабнаха титлата на двойки на Откритото първенство на Германия за юноши и девойки. Състезанието се проведе в Берлин, а двете сестри бяха водачки в схемата.
В решаващия мач за златото Габриела и Стефани разгромиха датчанките Юли Фине-Ибсен и Рике Хансен с 21:16, 21:15.

Съперничките им бяха сред фаворитите за титлата на двойки, но не успяха да намерят противодействие на силната игра на хасковлийки.

В надпреварата на сингъл Стефани Стоева, поставена под №1, достигна до четвъртфиналите. Европейската шампионка до 17 години записа три победи в Берлин, но в загуби двубоя за място на полуфиналите срещу южнокорейката На Йонг Ким с 20:22,21:15, 12:21.

Haskovo.info припомня, че от миналата година сестри Стоеви се подготвят под ръководството на немския специалист Гюнтер Хубер и се състезават за френски клуб, след като през декември 2011-та напуснаха скандално хасковския клуб по бадминтон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button