Хасково

Горят над 3600 стека контрабандни цигари

Цигари, илюстрацияНад 3600 стека контрабандни цигари и 20 кг тютюн за пушене ще бъдат унищожени утре, съобщават от Митница Свиленград. Унищожаването ще се извърши чрез механично нарязване на опаковките и съдържащите се в тях цигари с машина.

По-голяма част от цигарите са задържани от служители на митницата през периода 2011 и 2012 година на територията на областите Хасково и Кърджали, както и на ГКПП Капитан Петко войвода. Цигарите са от различни марки.

Това е втората за тази година процедура на свиленградската митница по унищожаване на тютюневи изделия, задържани за нарушения на Закона за акцизите и данъчните складове.

През 2012-та чрез механично нарязване бяха унищожени близо 8 000 000 къса цигари и 103 кг рязан тютюн за пушене при организирани 11 процедури.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button