Хасково

Вятърът се завръща довечера, но по-слаб и с дъждове

Вятър, илюстрацияБурният вятър, който вилня вчера в Хасково, ще се завърне тази вечер, но вече с доста по-умерена скорост. В следобедните часове вчера бурята беше със скорост почти 100 километра в час и причини много щети. Най-голямата от тях беше събореният покрив на бившата автошкола, който падна върху къща на ул. „Тунджа“.

Тази вечер вятърът ще бъде силен, но далеч от бурния и не се очаква да причини сериозни инциденти, каза пред Haskovo.info шефът на местната метеорологична станция Спас Александров. По-късно днес и утре се очакват и проливни дъждове, а през уикенда температурите ще бъдат доста по-ниски от пролетните през последните дни.

В същото време на посещение в Хасково днес е генералният директор на Института по метеорология и хидрология доц. д-р Георги Корчев. По време на работното посещение ще бъдат огледани сградите и техниката на хасковските метеоролози.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button