Хасково

Бурята вдигнала 4 покрива, десетки по-дребни инциденти

ImageНа множество сигнали за отстраняване на опасни предмети и паднали клони вследствие на бурния вятър са се отзовали огнеборците от региона през вчерашния ден.

В Хасково в следобените часове група „Спасителна дейност“ е работила по обезопасяването на рухналия покрив на автошколата и падналите платна на покрива на книжния пазар. Опасни предмети са били отстранени и от многофункционална сграда, собственост на Министерството на отбраната на бул. “Съединение”, както и на покрив от блок 24 в кв. “Орфей”. Един екип е бил изпратен и до училище „Иван Рилски“, където е премахната опасно надвиснала указателна табела.

Малко преди 22 часа пожарникарите са отстранили и опасен скален къс, паднал на пътното платно на главен път Е-80 край с. Клокотница.

В Димитровград огнеборците са премахнали опасна ламарина около комин на покрива на ОДЗ “Слънце” и са работили по множество сигнали за премахване на паднали клони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button