Хасково

Гараж и товарен камион горяха при пожари

Image20 кв.м. покривна конструкция и туристическа газова бутилка изгоряха при пожар в гараж във вилната зона на хасковския квартал „Орфей“, съобщиха от Областната противопожарна служба. 

Пламъците обхванали постройката около полунощ, а на място е изпратен един екип от огнеборци, които са успели да спасят сградата. Гаражът е собственост на мъж от Хасково с инициали Х.С.И. Причините се изясняват.

Малко след 20 часа вчера пожар е избухнал и в товарен автомобил „Рено“, собственост на мъж от хасковското село Клокотница. Камионът се е самозапалил от висока температура, предизвикана от механично триене на задната лява гума на товарния автомобил. Огънят е унищожил 200 килограма пресована хартия за рециклиране, но автомобилът и товарно ремарке към него са спасени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button