Хасково

Хасковското урологично отделение с безплатни прегледи

ImageБезплатни прегледи започват от понеделник в урологичното отделение на Многопрофилната болница в Хасково. Те ще се извършват всеки ден от 18 до 22 март от 8 до 12 часа, съобщиха от ръководството на лечебното заведение.
Прегледите ще се извършват без направление и от тях могат да се възползват всички осигурени и неосигурени лица. Не е необходимо предварително записване, а е достатъчно желаещите да посетят урологията. Прегледите ще се правят от местните специалисти, начело със завеждащия отделението д-р Димитър Тончев.

Увеличение на простата при мъжете и камъни в бъбреците са най-честите урологични заболявания. Прегледите ще се извършват на видеозон и ако има нужда ще бъдат назначени изследвания, уточни за Haskovo.info д-р Тончев. Най-рисковата група са мъжете над 50 години, които е добре да се прегеждат веднъж на 6 месеца, допълни той.

Хасковското урологично отделение разполага с модерна ендоскопска апаратура за прецизна диагностика на урологичните заболявания и за безкръвно лечение на заболяванията на долния уринарен тракт – аденом и карцином на простатната жлеза, тумори на пикочния мехур, стриктури на уретрата. Отделението разполага с модерна ултразвукова техника. Извършват се всички ендоскопски диагностични процедури, включително биопсии на простата и пикочен мехур, казаха от ръководството на хасковската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пациент
пациент
15.03.2013 21:42 21:42

……….по добре си плати или си вземи направление за да е точно всичко………………………………

рада
рада
18.03.2013 15:04 15:04

Хубависа тези прегледи ноза някои .
Днеска отидох на профилактичен преглед и останах много разочарована от отношението на доктори те които преглеждаха.Не останах много доволна от прегледа набързо ме претупа за една минута.Просто си тръгнах със голямо разочорование. Товаса профилактичните прегледи да замажат положението.

Back to top button