Хасково

Костадин Костадинов времено оглави ИАРА-Хасково

Рибари, архивКостадин Костадинов е назначен със заповед от днес за временно изпълняващ длъжността директор на ИАРА-Хасково. Досега той е бил главен инспектор в хасковската структура на агенцията, съобщи за Haskovo.info заместник-директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури д-р Кирил Делев.
В най-скоро време, вероятно още в понеделник, ще бъде обявен конкурс за длъжността и ще стартира съответната процедура, уточни още д-р Делев. Костадинов поема временно управлението на хасковската структура от д-р Милчо Милчев, който бе освободен от поста след подписка, инициирана от местните рибари срещу него. Той е отказал да бъде понижен в по-ниска длъжност и е напуснал по собствено желание. Вчера д-р Милчев е бил освободен.

Наскоро изпълнителният директор на Агенцията в София д-р Драгомир Господинов проведе втора среща с рибарите от региона и заяви, че извършената от тях проверка е констатирала нарушения на звеното в Хасково. По думите му контролът на язовир Тракиец е занижен и заради това през миналата година там няма съставен нито един акт на бракониери за разлика от преди две години, когато са констатирани 7 нарушения.

Имаше някои забележки от страна на ръководството относно борбата с бракониерите. Затова се надявам да подобря контролната дейност и резултатите да са налице до месец-два. Смятам, че досега в работата си съм постигнал добри резултати, коментира пред Haskovo.info временно изпълняващият длъжността Костадинов. Досега той отговарял за опазването на язовир Ивайловград и река Марица в общините Тополовград, Свиленград и Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.03.2013 15:01 15:01

Вай,вай,вай амь ся ко ши праим ва Милчев,ва дофторе,ши та ибем ли иль ко аъъ?

Анонимен
Анонимен
16.03.2013 1:30 1:30

kolko prostaci i oligofreni i zavarsheni ideoti ima v tozi selski na6 grad za sagalenie?!!!ne slu4aino ni nari4at kauni?!!!prostotijata e mnogo i v izobilie…!!!!!

ния
ния
17.03.2013 8:34 8:34

Имам риболовен билет, но не ходя за риба. Купувам си я от магазина. Зная обаче какво става в ИАРА . Д-р Милчев може да има пропуски и грешки, но рибарите трябва да знаят, че с пет души не може да се контролира региона. И хилядите рибари със и без билет. Аз искам да попитам защо през лятото от вашите лодки, джипове и палатки обикновените хора не могат да отидат на някоя полянка край язовир, да си поседят, да се попекат, да си хапнат нещичко и да си починат. Защо от големи пиянски компании след риболова край язовирите можеш да изринеш тонове буклуци а още толкова плуват и в язовира. Защо някои хора превърнаха едно хоби, занимание в печалбарство.

123
123
18.03.2013 13:38 13:38

ниа…не знам дали знаеш какво става в иара…но се надявам скоро да се чуе за иара…и че разни монтафонски чукундури, които познавам от студентските си години и някакъв русенски селтак и келеш…и плевенската им притурка просто ще бъдат изринати от там…и не само те…има мноооооого още паплач…на която мястото не е в тази агенция…но …времето е пред нас

marina
marina
21.03.2013 8:50 8:50

Не бих могла да се изразя по-ясно относно, неграмотните типове, които изброи, лично аз имам сериозен спор с д-р Господинов, наскоро уволнения корумпиран г-н Михайлов от Русе, и вечно пияния, подкупващ депутатката Христина Янчева Иван Кожухаров началник на звено Плевен, писах и до бившия министър Мирослав Найденов, да се извърши проверка по многобройни сигнали за финансови злоупотре*и и тормоз, корупционни практики, някои от които макар и не особено големи, подплатени с документи, но уви! Сега ще изпратя тази кореспонденция и до новия министър, но да видим дали ще има адекватни мерки.

Back to top button