Хасково

Двама младежи в ареста за дрога след операция в Хасково

ImageКанабис, амфетамин, везни и наргиле са иззети при операция на хасковските криминалисти, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера след получен сигнал, е извършено претърсване в квартира на улица „Плиска” в областния град, обитавана от 21-годишен младеж от село Царева поляна. В жилището са открити торбичка с изсушена листна маса с тегло 40 грама, реагираща при полеви наркотест на канабис, електронна везна с остатъци от същото вещество, 200 лева и 157 ваучери за мобилни телефони.

В хода на работата е последвало и претърсване в квартира на улица „Гюмюрджина”, обитавана от 21-годишен младеж от село Въгларово. Там са намерени и иззети 5 топчета с тегло 27 грама с бяло прахообразно вещество, което при тестване е реагирало на амфетамин, везна и самоделно наргиле, чийто повърхности са с остатъци от канабис. Младежите са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button