Хасково

Партиите договарят членовете на РИК другата седмица

Областна администрация - ХасковоОбластният управител на Хасково Ирена Узунова насрочи консултациите на парламентарно представените политически сили за избор на Районна избирателна комисия за 21 март от 13 часа, съобщават от администрацията.

Представителите на политически партии ще трябва да излъчат 13 членна комисия, в която ГЕРБ ще бъде представлявана от 6-ма членове, „Коалиция за България“ и ДПС от по 2-ма, Синята коалиция и ПП „Атака“ от по 1. Правото да определи един представител ползва и НДСВ като партия, излъчила евродепутати.

Назначеният технически екип по организация на насрочените от Президента на Република България парламентарни избори на 12 май 2013 год. заседава днес в Областна администрация Хасково. Изпратени са писма до кметовете на 11-те общини в Хасковска област. В срок до 17-ти март те следва да образуват със заповед избирателните секции на територията на своята община и да утвърдят тяхната номерация и адрес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Апостол Иванов
Апостол Иванов
15.03.2013 20:57 20:57

Ирена Узунова е назначена като политическо лице от ГЕРБ- тя трябва автоматически да изчезне от хоризонта и състава на РИК трябва да бъде по равни бройки членове от всяка партия . Защото на миналите избори ГЕРБ фалшифицираха хиляди секционни протоколи в своя полза- а в действителност те-нямаха необходимите гласове а спечелиха изборите……. Редно е инициативният граждански комитет за протестите в Хасково- да предприеме някакви действия- тъй като вече ГЕРБ не са управляваща партия…..-

Анонимен
Анонимен
18.03.2013 9:21 9:21

ГЕРБ се готвят да фалшифицират изборите.

Back to top button