Хасково

„Фризьорката“ – една истинска история от живота

ФризьоркатаДа пием за хубавите хора, и без това останахме толкова малко. Репликата е на Женя, който току-що е излязъл от затвора и отива направо при тази, която го очаква – фризьорката.

Премиерата на „Фризьорката“ по Сергей Медведев на сцената на Драматичния театър „Иван Димов“ е утре. Намерих пиесата случайно, разказва режисьорът Иван Савов. Сюжетът е по действителен случай, описан в писмо от редакционната поща и превърнат в пиеса от журналиста Сергей Медведев.

ФризьоркатаДействието се развива във времената на перестройката. В основата са човешките взаимоотношения, изходът не е от най-оптимистичните.
Любителите на театъра ще гледат Кристина Янева, Дамян Тенев /с номинация „Икар 2013″/, Валери Йорданов, Пламен Сираков, Екатерина Георгиева, която е студентка, и Иван Савов. Сценографията е дело на познато име- Вячеслав Парапанов. Върху впечатляващата хореография на танго и частушка е работила Таня Соколова. За композитора Асен Аврамов, номиниран за“Икар 2013″, това е шестата съвместна работа с режисьора Иван Савов. Три от спектаклите са поставени в Хасково, и три в Бургас.

Ще се радваме публиката да ни обича и харесва, казва между две репетиции Пламен Сираков.

Фризьорката Фризьорката

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button