Спорт

Ретро рейсинг и автородео на картинг пистата в събота

Авто родео, архивС ретро рейсинг и автородео Картинг писта – Хасково ще открие новия сезон. Началният час на надпреварата е 13:00 часа в събота. Тогава ще бъде даден старт на традиционния вече ретро рейсинг.

Всяка година в него се включват ценители и собственици на ретро автомобили от цялата страна. Участниците и този път  ще мерят сили в няколко дисциплин – тайм атак, майсторско управление и драг.

От 15:00 часа ще започне автородеото.Тази дисциплина е сравнително  нова, но доста атрактивна и вече има своите фенове, след като първото подобно състезание се проведе през декември миналата година. Това е състезание, в което колите буквално се блъскат. Това става по определен регламент, с който участниците са предварително запознати. Автомобилите стартират в 2 серии, като за финала се класират двата автомобила, останали в движение. Победител е единственият оцелял след мелето.

В автородеото може да се включи всеки, който желае. Автомобилите са осигурени от организатора и все още има няколко свободни, уточняват от Картинг писта – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button