Хасково

СДС: Не трябва да има политически номади в листите

Георги ШишковВодачът на листата на СДС в региона да е местен – за това ще настояват от хасковската структура на сините пред националния съвет на партията.

На свое заседание Областната структура на СДС е номинирала 8 души, които да попаднат в листите на предстоящите парламентарни избори. Сред тях са хасковлиите Димо Стоянов и Марин Желев, харманлиецът инж. Димитър Димитров, Желю Желев от Тополовград, Христо Николов и областният лидер на сините Геори Шишков от Свиленград.

На предстоящите избори сините ще се явят под името Коалиция СДС. В нея влизат още Обединени земеделци, БСДП, БРДП, Движение Гергьовден, гражданско обединение „Патриот“.

Според Георги Шишков до края на месеца ще станат ясни водачите и подредбите на листите в цялата страна. В тях ще има и гражданска квота.

Сините от областта ще настояват сред кандидатите за народни представители да няма политически номади, т.е. хора, които са минали през различни партии. Ако хората не спрат този модел, той ще продължи да съществува, а това е пагубно за страната ни, коментира Георги Шишков.

По думите му двата стълба, на които сините ще заложат на предстоящите парламентарни избори са демокрацията и свободната пазарна икономика. Според Шишков шансовете на Коалиция СДС на престоящия вот са добри като целта им е да влязат в Народното събрание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СЕДЕСАРЧЕ
СЕДЕСАРЧЕ
20.03.2013 17:24 17:24

АМА ТО ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА ЛИ ТАКАВА ПАРТИЯ ??????

ГОСТ
ГОСТ
21.03.2013 7:54 7:54

А Димо Стоянов не мина ли през повече от една партия. И не е ли вече малко на възраст. Защо не си издигнете млади хора , ще станете като столетницата .

жужи
жужи
21.03.2013 10:13 10:13

Абе какви номади бе -то не останахте хора бе .Пък и сте се закъхарили да няма номади в листите ви -Б О Ж Е !!!!!

Back to top button