Хасково

„Рона“ и „Галаксико“ не са допуснати на Световното в Италия

Балет

М. Налбантова и Т. Митев

Международната танцова федерация не допусна танцьорите от хасковския балет „Рона“ и димитровградския „Галаксико“ до Световния танцов трофей в Лигнано Сабиадоро – Италия, която ще се проведе от 22 до 24 март, пишат в писмо до медиите хореографите на двете организации Милена Налбантова и Тихомир Митев.

„На 01 март бяхме уведомени, че танцьорите ни не могат да вземат участие в турнира, а Милена Налбантова, въпреки поканата, няма да може да съдийства“, пише в писмото.

Обяснението на организатора е, че е създадена пречка поради статута на състезанието, което е одобрено от IDO, но не е по-регламент  на IDO (Международна танцова организация) и за това е нужно всички участници – нечленове на IDO да имат само одобрение от представителството на IDO за съответната страна, в случая Българската спортна танцова федерация.

„Вече 20 дни, ние нямаме официално становище на БСТФ. Не сме запознати официално от въпросната федерация, на която не сме членове, поради каква причина не ни се оказва съдействие и защо конкретните участници са спрени“, пишат още Милена Налбантова и Тихомир Митев.

Състезанието е втора година с такъв статут на одобрение от IDO. Миналата година обаче, пречка нямаше, дори БФ Рона участва със 7 деца и се върна с шампионски титли, припомня хореографът на хасковския балет.

Според нея щом едни врати се затварят, други биват широко отворени – и „Рона“ и „Галаксико“ заминават на състезание в Нови Сад, Сърбия, където се провежда поредицата от квалификационни състезания във веригата на Денс старс, където ако има спечелени квоти, децата могат да се явят на финалите на 15-19 май в Пореч, Хърватска.

Балет

Юлия Попова

Право на отговор.
Юлия Попова – председател на БСТФ:
Българска спортна танцова федерация може да оказва съдействие само на свои членове. „Галаксико“ и „Рона“ не са такива. Те дори не са спортни клубове и като такива не могат да са част от федерацията. Преди време те сами прецениха, че могат да се развиват самостоятелно.

В официално писмо на IDO сме отговорили, че ние нямаме отношение към тези два колектива. Ние не можем да решаваме съдбата на който и да е колектив в България, тъй като те сами са избрали да се развиват самостоятелно.

Твърденията, че „Галаксико“ и „Рона“ са разбрали за проблема от Италия, а не от България и за това е виновна БСТФ не са основателни. Федерацията не е знаела за тяхното желание да ходят в Италия. Нито Милена Налбантова, нито Тихомир Митев са ни потърсили преди да подадат заявки към Италия. Проблемът е в самия организатор на мероприятието. Той не е информирал „Рона“ и „Галаксико“, че нямат право да се състезават като не са членове на съответната национална федерация.

Многократно съм разговаряла с президента на IDO. Организацията има правилник и това, че ръководителите на двата колектива не го познават, си е техен проблем. В правилника е записано, че ако един колектив не е член на дадена федерация, той няма право да участва в събитие, организирано от IDO.

Съжалявам за това, което се случва с двата колектива, но БСТФ няма никакви взаимоотношения с „Галаксико“ и „Рона“ и ние по никакъв начин не можем нито да ги спрем, нито да ги пуснем да участват в това състезание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

56 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Милена Налбантова
Милена Налбантова
24.03.2013 20:19 20:19

Привет от Италия! Всички тук се отнасят към „БЪЛГАРСКИЯ ПРОБЛЕМ“ с голямо уважение и възмущение относно отношението на БСТФ и в частност на Юлия Попова към децата на собствената си държава! Тук е и Сара- Нора Кръстева, съдия от България, зам. директор и примабалерина на Софийската опера и балет, която бе дълбоко възмутена от факта, че български деца са лишени да се изявят на международна сцена, където тя е част от съдийския панел и се оказва, че железните правила на БСТФ за нея не важат.Интересно! Повече от половината колеги от съдийската комисия нямат нищо общо с федерации или IDO, а са доказани професионалисти в областта на танцовото изкуство. Искам да Ви уверя, че огромна част от танцьорите тук също не са членове на въпросната IDO!!! На тях просто не им се пречи от някакви „Председатели“ или „Президенти“ , а напротив – помага им се и се стимулира участието на деца с цел да се популяризира танцовото изкуство на конкретна държава. Вместо да попречи на нашите отношения и приятелства на международно ниво, г-жа Попова ни помогна да ги заздравим! Фестивалът е прекрасен и мога само да потвърдя високото ниво на подготовка на децата ни, които имаха пълния шанс да се върнат с награди! Но нищо, само след 4 дни заминаваме за Сърбия!

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 15:07 15:07

BRAWOOO NA GOSPOJA POPOVA, imate dostoini zaschitnici, mislqshti s zadnite si chasti :DDDDDDDDDDDDDDDD

mislq sas zadnite si 4asti pxa
mislq sas zadnite si 4asti pxa
21.03.2013 14:51 14:51

NE MOJETE DA TANCUWATE ZARADI TOWA NE SA WA ODOBRILI WA ;d ne sttuwate !!!! BRAWOOO NA GOSPOJA POPOVA

mislq sas zadnite si 4asti pxa
mislq sas zadnite si 4asti pxa
21.03.2013 14:45 14:45

I kakuv e smisala tuka da pishete s g*za si a ne si kajete vsi4ko v liceto shtoto tva e prosto sait, a na jivo na vuprosnata gospoja Popova i duma ne obelvate , vsichki ste selski pruchove i qvno ne umeete da trenirate decata shtoto i tqh ne gi biva !!!!!!! Hodete si navretr krenvirsh v *.. KATO NE STAVATE KAKVO SE SUPROTIVLQVATE–-MALUMNICI!!! ;d

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 14:07 14:07

С какви очи вие, Юлия Попова, ще дойдете да провеждате април месец турнир в Хасково? Нали, димитровградските и хасковские деца за вас са втори сорт и вие не искате да имате нищо общо с тях? Но парите на родителите на тези деца не миришат и вие с удоволствие ще ги гушнете, но не сте познали, няма кой да доиде на вашия турнир, за да ви пълни гушата! Затова не си правете труда да се разкарвате до Хасково, извикайте Дорина Инджова в София и и връчете наградки, да има да се хвали пред продажните медиите!

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 14:06 14:06

тази история ме отвращава : продажни медии, мафиотски структури, корумпирани ръководители………филм, но за съжаление, това е действителност – БЪЛГАРСКАТА дейтвителност, където винаги страда най-беззащитния – Децата! И до кога ще наблюдаваме от страни как се раздават наказателните акции срещу „Непослушните“, в този случай „Рона“ и „Галаксико“, само за да се покажат пред другите „замислили се“ колективи колко „дълги“ ръце има „Федерацията“, че без нейното благоволение никой даже не може и да помисли да проявява самостоятелност! И не е важно, че авторитета на нашата държава е накърнен, важно Юлийка да трупа мангизи и да раздава единолично правосъдие! Не е важно, че са провалени детските мечти, важно същата да пътува за сметка на деца по чужбините, да съдийства по най-различни международни форуми, подтисквайки българите за сметка на чужденците и да представлявя България навсякаде по света! Но Юлия Попова няма право да представлява България и да спекулира с Българските национални символи, нейната така наречена федерация е нелегитимна и официално е получила отказ от държавни институции в получаване на лиценз ! По мое мнение, тя няма право дори да се нарича Българка, заради това, че тъгрува с мечтите на децата за собствена изгода, опитва се да подтисне талантливите конк*ренти, заисква пред чужденци и накърнява авторитета на държава!
Haskovo.info, Насково.нет, а вие, като „свободни и независими“ медии, поради каква причина не се поинтересувахте дали наистина този форум е отворен? Дали има чужди колективи, участници в този форум, не членове на IDO? Много лесно можете да си набавите тази информация, но сигурно, има някаква причина, която ви спира да свършите съвестно своята работа! Конфликт на интереси, нали, така? Защо не се поинтересувате от къде и за сметка на кого существува федерацията на Юлия Попова и чии интереси представлява, къде отиват парите, събрани от Юлия Попова от децата на България, дали се плащат данаци, и защо и с какво право се нарушават правата на талантливите деца – гордостта на цялата България! Между другото, бизнеса на Дорина Инджова, също е интересен за НАП, НОИ и за вас, медиите, но вие няма как да се заемете нито с Дорина Инджова, нито с Юлия Попова, поради това, че вашите деца се изявяват или се изявяваха като звезди и в федерацията на Попова, и в „Тангра“! Нали, така?

възмотен родител
възмотен родител
21.03.2013 14:01 14:01

Г-ЖО ПОПОВА ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!!! КАК ТОЛКОВА
ГОДИНИ БЯХМЕ ЧЛЕНОВЕ НА БСТФ И НИ ВЗИМАХТЕ
ПАРИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ВЪВ ФАШАТА ФЕДЕРАЦИЯ,ПЛАЩАХМЕ ОТДЕЛНО ВСЯКА ГОДИНА ЧЛЕНСТВО И ЗА УЧАСТИЯТА В IDO СЪСТЕЗАНИЯТА ?А СЕГА СПОРЕД НАПИСАНОТО ОТ ВАС ИЗЛИЗА, ЧЕ
НИЕ НЕ СМЕ СПОРТНИ КЛУБОВЕ И АКО БЕШЕ ТАКА
КАК И ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ СМЕ БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ВАШАТА ФЕДЕРАЦИЯТА И СМЕ УЧАСВАЛИ НА НАЦИОНАЛНИ
И МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ!
ТОВА СА ПЪЛНИ
ГЛУПОСТИ(ЛЪЖИ), КОИТО ГИ ПИШЕТЕ. ЗАЩО НЕ СИ ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОСА ,ЗАЩО ГАЛАКСИКО И РОНА СЕ ОТКАЗАХА ОТ ВАШАТА ФЕДЕРАЦИЯ?АМИ ЩЕ ВИ КАЖА ЗАЩО-ВИЕ СТЕ СЪЗДАЛИ ТАЗИ ФЕДЕРАЦИЯ САМО ЗА ФИНАСОВИ ОБЛАГИ И ВАШИ ЛИЧНИ АМБИЦИИ,А НЕ ЗАРАДИ ЛЮБОВ КЪМ ТАЦИТЕ ИЛИ ЗА ДА ПОМАГАТЕ НА ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ ДА ПОКАЖАТ ТАЛАНТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ,ДА ПРОСЛАВЯТ СТРАНАТА СИ.ТОВА СА НЕЩА ,КОЙТО ЗА ВАС НЕ СА ВАЖНИ. ЗА ВАС БЕШЕ ВАЖНО ДА СИ ПЛАЩАМЕ РЕДОВНО ТАКСИТЕ,А КОГАТО СЕ СТИГНЕШЕ ДО СЪСТЕЗАНИЕ ПОЧВАХТЕ ДА ПОСТАВЯТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕТО НА ДЕЦАТА.ПЪРВО ВСИЧКИСИ ПЛАЩАХМЕ ТАКСИТЕ,А ПОСЛЕ НЯМАХМЕ ПРАВО ВСИЧКИТЕ ДА УЧАСТВАМЕ-ЗАЩО ТОГАВА ПЛАЩАХМЕ?НИЕ РОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ СМЕ БАЛАМИ!
ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ВИ Е,ЧЕ ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ,НА КОЙТО НАШИТЕ ДЕЦА УЧАСТВАТ СЪБИРАТ ВСИЧКИ ПРЕСТИЖНИ НАГАРАДИ,А ЗА ВАС НИЩО НЕ ОСТАВА,ЗАТОВА СЕ ОПИТВАХТЕ ДА ОГРАНИЧАВАТЕ НАШИТЕ УЧАСТНИЦИ.ЗАТОВА И ОТТЕГЛИХМЕ ЧДЕЦАТА СИ ОТ ВАШАТА ФЕДЕРАЦИЯ.
КОЛКОТО ДО СЪСТЕЗАНИЕТО В ИТАЛИЯ,ВИЕ СТЕ ЧОВЕКА,КОИТО ПРАВИ ПРЕЧКИТЕ,ЗА ДА СИ ОТМЪСТИТЕ НА НАШИТЕ ХОРИОГРАФИ ОТ ГАЛАКСИКО И РОНА.В РЕГЛАМЕНТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО,Е НАПИСАНО,ЧЕ Е ОТВОРЕНО. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ
ВСЕКИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ЧЛЕН ИЛИ НЕ Е НА
ДАДЕНА ФЕДЕРАЦИЯ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ.СИГУРНИ СМЕ,ЧЕ ЦЕЛЯ ПРОБЛЕМ Е ИДВА ВАС.ОВА ГОВОРИ МНОГО ЛОШО ЗА ВАС И ВАШАТА ФЕДАРАЦИЯ,КОЯТО МАЙ СЕ ОКАЗА ,ЧЕ НЕ Е И ЛЕГЕТИМНА.
ЗАВИЖДАЙТЕ И СИ МЕЧТАЙТЕ ЗА ДЕЦА КАТО НАШИТЕ.МОЖЕТЕ ДА ОГРАНИЧИТЕ НЯКОИ НАШИ УЧАСТИЯ,НО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ СПРЕТТЕ!

komentator
komentator
21.03.2013 14:00 14:00

Аз съм странично лице и не познавам белетите нито федерацията,но много пъти съм гледала децата на г-жа Налбантова как танцуват и съм очарована от тяхното желание и любов към танца.Това много си личи на сцената,защото аз виждам нейните възпитанички с какво желание излизат на сцената и как сияята когато танцуват.Те са влюбени в това което правят.Не съм гледала децата на господин Митев но наскоро видях тяхни снимки за 10 год. юбилей който направиха и виждам и тяхното пламаче в очите им.
Госпожо Попова не ви познавам,но прочетох статията и всички коментари и това което мога да си взема като извод от тях е,че вие ги спирате да представят България на световно състезание по танци.Чета тяхните коментари и виждам,че са ви много ядосани.Силно се надявам вие да им се реванщирате по някакъв начин за това което сте направили,защото то е много лошо.До колкото разбирам и вие имате състав който ръководите,но явно не сте се състезавали на световно ниво.Аз ви го пожелавам,но внимавайте когато дойде този момент и вие се готвите с голяма скорост и чакате този момент с нетърпение-прекарвате часове в залата,подготвяйки се за това състезание толкова много,за да можете като отидете там и представите България с достойнство,връщаики се тук с гордо вдигната глава за това което сте направили.Внимавайте тогава тези балети на които сега сте попречили,дА не ви попречат на вас!! Надали тогава ще си кажете еее няма нищо-те се подиграха с моят труд и с труда на децата ми,но няма нищо. Ами аз не мисля че ще си кажете това!!
Силно се надявам да поправите грешката си,защото става дума за нашите деца!! Това е което мога да ви кажа,а ако не съм разбрала правилно проблема който разглеждаме,моля да ме извините.Аз ще следя статията и силно се надявам да има някакво развитие тя,към по-добро. 🙂

излагацияя
излагацияя
21.03.2013 11:41 11:41

Ама естествено че няма да има фестивал,,България танцува 2012“ ами и 2013 ..Като останаха само откъсаната и Тангра във измислената федерация и като се състезават сами със себе си все едно са на репетиция ,няма да има състезание.Няма кой да и пълни джобчето с парички и без парички не може да си направи откъсания фестивал.Защото ли..? Ами като не вземе пари от нас няма как да подкупи съдиите,няма как да напълне гърленцето на г-с Инджова.. 🙂 Тангра големи купи взимали…незнам си колко медала носе ли … ХАХАХАХАХАХАХАХА ами да доидат да се състезават с РОНА и ГАЛАКСИКО и тогава да видим дали ще имат толкова купи и медалчета…Много сте смешни госпожо Попова и много се излагате…ама то вие си го знаете и затова се криете като мишка…

Катерина
Катерина
21.03.2013 9:56 9:56

Според мене талантливите танцьори от провинцията се подтискат умишлено. Казвам го, като не съм част нито от едната, нито от другата страна, но виждам какво прави Тихомир с Галаксико – децата имат невероятни умения, за разлика от софийските.
Нищо лично.

Павлина
Павлина
21.03.2013 7:46 7:46

Г-жо Попова,на лъжата краката са къси.Вече стана ясно,че Вашата федерация НЕ СЪЩЕСТВУВА,няма я в регистрите.Защо не обясните,защо фестивала“България танцува 2012″ бе отменен.Аз ще кажа:Защото г-н кметът Иво Димов предложи да бъде освободен от такси участие на децата и Вие отказахте.ЗАЩО?Защото касата Ви остана празна.За хората от IDO,България са децата на „Галаксико“.Защото те показват класа и стил и достигат до финали и челни места.Но на Вас това не Ви пречи да съдийствата срещу тях.Децата никога не заминаха,като национален отбор,на международни състезания,а с имената на клубовете си.По едно българско знаменце да бяхте им осигурили от тази Ваша измислена федерация.Радостна съм,че нашите деца нямат нищо общо с Вас.Как не признахте труда на човек,като Тихомир Митев?Тази страна и деца имат нужда от специалисти,като него,да бъдат отдадени на доброто.Доброто винаги побеждава злото,а доброто сме ние от „Галаксико“ и „Рона“.Работим,трудим се,имаме сърце за гоооолеми мечти и ги постигаме.А Вие,поне не пречете,като сте без сърце,да се зарадвате поне на успехите,които никога няма да имате.

Balet Rona
Balet Rona
21.03.2013 0:32 0:32

G-jo predsedatel,vyprosa e vie NQMATE LI pone malko sram za tova,koeto pravite,zashtoto vie ne prechite na kogo da e,a NA DECA,koito obichat tanca i poradi tazi prichina te otdelqt svoeto vreme za tova da tancuvat.Vie po tozi nachin se podigravate i na tqhniq trud i na truda na rykovoditelite,no znaite che vie ne ste problem za tqh i po nikakyv nachin ne moje da sprete tqhnoto jelanie za tanci i jelanie za razvitie! 🙂

Бивш танцьор
Бивш танцьор
21.03.2013 0:14 0:14

Браво! Бях танцьор, когато тази федерация беше създадена. От тогава се измислят какви ли не финансови и бюрократични причини, за да се спират танцуващите деца. Години по-късно положението си е все същото! Едни и същи хора стоя начело на тази организация и проблемите, които създават са си все едни и същи… Винаги са се толерирали едни състави за сметка на други, винаги са се раздавали купи и медали не заради умения, а заради „приятелства“. Какъв е резултатът от всичко това?! Единствено децата се обезк*ражават и остават излъгани, предадени! После защо държавата ни била тава, защо младите хора я напускали… Ами ние си я прави сами, никой нормален човек не би търпял да бъде „мачкан“ цял живот, още от дете.
Интересно защо никой не се е включил да защити г-жа председателката на „ВЕЛИКАТА“ БСТФ? Може би защото осъзнават колко е абсурден отговорът й и въобще цялата тази ситуация? А организаторите на шампионата в Италия най-вероятно си чудят кой нормален човек не би подкрепил родината си и не би дал шанс на талантите си по света.. И защо медиите трябва да стават посредник между федерацията и хореографите? Май някой се страхува?! Какво постигате с целия този цирк г-жо председател и заместници(които явно са безмълвни кукли)
Но войнът си е войн! Сигурна съм,че успехите, които ще постигнат тези деца, ще са много по-големи.. а срамът и позорът ще са за ръководството на БСТФ.
Успех, големи и малки танцьори и ръководители!

anonimka
anonimka
21.03.2013 15:10 15:10

Въпросните 2 момиченца,който със сигорност са на г-жа Инджова,да си затварят устичките,защото точно вие сте тези които не можете да танцувате и всичките ви награди са подарени от Юлиа.Видяхме ви колко награди печелихте като се състезавахте с Рона и Галаксико,но нормално да ви станат големи устичките след като вече сте само Тангра в тъпата федерация и нормално да печелите всички награди като пак повтарям сте само виеееее и няма други колективии…!!! Не се бъркайте повече тука…и ходете да се състезавате със себе си …аиде изчезвайте… 🙂

anonimka
anonimka
21.03.2013 15:21 15:21

М/д госпожица номер едно която явно нищо не е прочела от коментарите по горе-всичко бихме и казали в лицето госпожице много знам.. :D,но за съжаление г-жа Попова не отговаря на телефона си нито на М.Налбантова нито на Т.Митев,за да се осеществи някаква среща в която можем да и кажем всичко това което е написано тук..Так че госпожице(mislq sas zadnite si 4asti pxa) не пишете безсмислени коментари и не вземайте участие там където сте в непознати води… Благодаря ви 😉

Анонимен
Анонимен
23.03.2013 16:45 16:45

И как две години Балет Рона се състезава в танцовия шампионат в Италия без да са членове на БСТФ и чак сега има проблем

Анонимен
Анонимен
23.03.2013 16:36 16:36

Г-ж Попова вие с какво право спирате децата от световният шампионат в Италия.Нямате ли поне малко срам от постъпката си ?Изгубихте своето достойнство и доверие от всичко това.Децата тренират часове наред и се готвят усърдно за всяко състезание,а вие без никаква съвест и срам ги спирате да покажат таланта си.И каква е тази измислена федерациа в която е само Тангра.ТО Тангра се състезава сама в федерацията и си печели купите и медалите ей така..ККогато Рона и Галаксико както и останалите балети бяха във вашата измислена федерация,,на вас ви беше изгодно да им взимате парите и да ги лъжете безцеремонно нали ? Сега когато имате само един балет в пустата се федераця не знаете какво да правите и съсипвате всичко и вдеки

гост
гост
22.03.2013 15:08 15:08

Ако изгубиш пари – не си изгубил нищо!
Ако изгубиш здраве – изгубил си много!
Ако изгубиш доверие – изгубил си всичко!
Вие какво изгубихте г-жо Попова, че сте се превърнали в такъв циник и убивате желанието, вярата и надеждата на най-скъпите ни – децата на България – да танцуват, да се изявяват и състезават за страната си и да печелят награди? В какво ги възпитавате – в корупция и интриги? И с какво право една нелигитимна измислена федерация решава кой ще участва и кой не в отворено състезание?

dancer of Galaxico
dancer of Galaxico
21.03.2013 21:53 21:53

А до г-ца „mislq sas zadnite si 4asti pxa“ , като прочетох коментара Ви , разбрах че доста „селска“ и си мислите ,че знаете много . На вас мога да кажа само една мъдра мисъл “ Мъдрият се учи да може, умният – да знае. Само на глупака всичко му е ясно.“
Така че се замислете преди да пишете ,кой не знаел че как да ни тренирал и всякакви други вулгаризми !

dancer of Galaxico
dancer of Galaxico
21.03.2013 21:41 21:41

“ viii ste boklucii wsi4ki !!!!!!!!!!
NE MOJETE DA TANCUWATE ZARADI TOWA NE SA WA ODOBRILI WA ;d ne sttuwate !!!!
BRAWOOO NA GOSPOJA POPOVA “
Браво бих казал много “ красиви “ и най-вече „грамотно“ написани думи !
А относно това ,бих казал , че “ Галаксико “ са вдигали цели зали на световни първенства на крака , пълнили са цели театри , танцували са с едни от най-знаменитите български звезди на балетното изкуство , на всяко състезание обираха наградите и карат всички други клубове да трепнат,когато чуят това име , но сигурно , защото „не могат“ да танцуват .
Един савет от мен не скачай в непознати води , незнаеш какво има в тях 🙂 !

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 20:41 20:41

към 12345, нормално е хората, които са писали тези коментари, да реагират много остро на подобно недостойно поведение на една федерация, създадена за да защитава правата на българските деца! И точно обратното, тези коментари защитават правата на деца да танцуват свободно на всякъде по света без да им пречат всякакви „юлиипопови“

12345..
12345..
21.03.2013 20:12 20:12

Tancut e suzdaden ,za da se tancuva mili deca ,a ne za da se suzdava konflikti az zavurshvam tazi godina ,za sujalenie prikluchvam s tancite neka ostana anonimna ,nqma znachenie koq sum 🙂 prosto moga da vi kaja bez znachenie dali shte otidete v italiq ili ne ,bez znachenie dali ste pri g-ja Popova (vprochem tq e chovek koito ima daden post v tazi federaciq i normalno da q pokrepq ) 🙂 Ne se qdete nito s Tangra,nito s Rona nito s Galaxico … Prosto tancuvaite ,zashtoto kogato doide vreme da prikluchite s tancite poo edin ili dr nachin shte vi e mn muchno i skupi moi togava shte osuznaete che nqma nikakuv smisyl ot tezi zlobni komentari.. cheta s muka vsichki tezi komentari ot koito pruska zloba,a ne vijdam deca koito iskat da tacnuvat prosto bez zloba,bez zavist… Jalko,mnogo jalko 🙂

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 19:40 19:40

Нещо много измислени федерации и национални отбори развъдихте напоследък! Като паразити сте, живеещи от таланта на децата! Крайно време държавата да каже своята дума и да спре тези алчни паразити!

Павлина
Павлина
21.03.2013 18:42 18:42

Нека поясня,че „България танцува 2012“ се проведе,но след няколко месеца,без намесата на измислените хора и федерации.И без тях всичко е подредено и ясно,няма задкулисни игри.Попова и Инджова не липсват на никого и това те не могат да преживеят и се мъчат да навредят.Да работиш с деца е призвание,трябва да си достоен пример,да създаваш мечтите им и да помагаш да бъдат осъществени.Тези двете госпожи това не го умеят.Да бълват злини и лъжи,а ние ще печелим и ще създаваме професионалисти.Той народа го е казал „Всичко се връща“.А за Тихомир Митев и професионализма му няма достатъчни думи,с които да се опишат.Тишо,ние вярваме в теб и винаги ще се борим с такива несправедливости.И най-важното,побеждавали сме,ще побеждаваме и за напред.Защото „Галаксико“ е едно непоклатимо семейство.

A.K.
A.K.
21.03.2013 18:09 18:09

Onezi komentari ot sorta“NE MOJETE DA TANCUWATE ZARADI TOWA NE SA WA ODOBRILI WA ;d ne sttuwate !!!!
BRAWOOO NA GOSPOJA POPOVA“ si gi zapazete za vas i ako moje ne gi kazvaite nikyde drugade zashtoto i kuchetata shte vi se smeqt!Maloumnite vi izkazvaniq,pridrujeni sys SELSKIQ vi dialekt mislq che nqmat mqsto tuk.I molq vi ne bydete kompetentni tam,kydeto izobshto ne znaete za kakvo stava vypros! 🙂

рона
рона
21.03.2013 15:35 15:35

Г-жо Попова как може да спирате дадени колективи да се изявяват, а за други да няма проблем да отидат да представят България в чужбина? Защо след като казате, че ние не сме спортни клубове как години наред сме ви плащали щом не сме били спортни клубове? Когато плащахме нямахте никакъв проблем, но сега когато не сме вече от измислената ви федерация се опитвате да ни направите възможно най-гадно. Знаете ли какво въпреки че ни попречихте да отидем в Италия ние няма да се откажем и ще правим това което обичаме най-много – да танцуваме!

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 15:28 15:28

Ako g-ja Popova si beshe dignala telefona mojeshe da i se kaje vsichko tova,no ne tq se pravi na mnogo varvejna i qvno ne osaznava po tozi nachin kolko smeshna izglejda 🙂

anonimka
anonimka
21.03.2013 0:07 0:07

Gospojo Popova…vie ste edna golqma lujkinq…ne uspqhte da se opravite sama i za tova prehvurlihte vinata na organizatorite che ne sa ni informirali ..!! Az samata minalata godina ychastvah vuv sustezanieto i nqmasche nikakuv problem…interesno kak tazi godina sus cqlata si zavist yspqhte da ni poprechite da se sustezavame..? Dori neznam kolko golqma trqbva da vi e zavista sled kato nie otivame da predstavim Bulgariq a vie pravite vsi4ko vuzmojno da ni sprete..Vse pak nie sme ot Bulgariq.Otivame da predstavim Bulgariq! Qvno vaschata ,,FEDERACIQ“ (vuv kavichki,zastoto tq nqma licenz,sledovatelno ne figorira v registura) ne moje da predstavi Bulgariq na svetovno nivo i zatova vie reschavata da sprete nas ..Ami pozdravqvam vi 🙂 Yspqhte ..Samo neznam kude go pische tozi ismislen reglament..che ako ne sme chlenove na BSTF suotvetno ne sme i na IDO .Nadqvam se da go vidim …
Vse pak dosta velikoduschno ot vascha strana che otgovorihte na mediite sled kato 20 dena pod red ne otgovarqhte na telefona na M.Nalbantova i T.Mitev…
Mnogo vi bqhme milichki kogato bqhme vuv vashata federaciq i vi plastahme visokite taksi ychastie,a kogato reschihme da izlezem ot tozi lujliv krug-stanahme loschite i nqmastite pravo da hodqt po sustezaniq koito naistina si zaslujavat 🙂
Mnogo jalko g-jo Popova,NO za vas…Nie ste prodljavame da machkame i da pokazvame tova koeto mojem….

Анонимен
Анонимен
21.03.2013 0:07 0:07

Г-жо Юлия Попова, нашите ръководители много добре са ни запознали с регламента. Миналата година нямаше проблем да се изявим, а тази година сме възпрепятствани от вас затова, че не сме ви във „федерацията“!Вие се излагате с това, че толкова години ни вземахте парите, а сега няма на кого да ги вземате и няма кой да ви прави фестивалите.. падате прекалено ниско!Вие сте председател на БСТФ, а според мен не сте компетентна по темата !

DANCER OF GALAXICO
DANCER OF GALAXICO
20.03.2013 21:18 21:18

Г-ЖО ПОПОВА ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!!! КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ БЯХМЕ ЧЛЕНОВЕ НА БСТФ И НИ ВЗИМАХТЕ ПАРИТЕ? СПОРЕД НАПИСАНОТО ОТ ВАС ИЗЛИЗА, ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ СПОРТНИ КЛУБОВЕ И АКО БЕШЕ ТАКА КАК ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ СМЕ БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА И СМЕ УЧАСВАЛИ НА НАЦИОНАЛНИ И МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ!
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ(ЛЪЖИ), КОИТО ГИ ПИШЕТЕ.
ЯВНО НЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ РЕГЛАМЕНТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО, КЪДЕТО Е НАПИСАНО,ЧЕ Е ОТВОРЕНО. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСЕКИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ЧЛЕН ИЛИ НЕ Е НА ДАДЕНА ФЕДЕРАЦИЯ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ. НО ЯВНО ВИЕ СТЕ НАД ПРАВИЛАТА-ТЪЛКУВАТЕ РЕГЛАМЕНТИТЕ, КАКТО ВИЕ ПРЕЦЕНИТЕ.

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 21:11 21:11

Лицемерието Ви надхвърля всякакви граници и това ще Ви погуби. „Галаксико“ и „Рона“ Ви „побъркваха“ на състезанията , докато бяха във вашата скъпоценна федерация ,а сега като няма кой да Ви прави фестивалите ,Вие искате да им попречите да представляват България на СВЕТОВНО . Това е най-малко уникално глупаво ( да не казвам по-голяма дума , която Вие заслужавате ! ) .
И сега всички тези хора,който коментират вашия отговор , заради който до последно седяхме на тръни и чакахме ,ще Ви покажат ,че вие не сте никаква да спирате децата на БЪЛГАРИЯ !

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 20:53 20:53

г-жо Юлия Попова – „председател“ на БСТФ , първо ще кажа , че вашият отговор е пълна безсмислица , какво означава “ по никакъв начин не можем нито да ги спрем, нито да ги пуснем да участват в това състезание.“ . Не може Вие с цялата си наглост ,да спирате децата на България и човека ,който с цялата си душа и сърце „блъска“ ден и нощ в залата ,за да прослави не само град Димитровград , но и цяла България , да покаже , че и Нас ни ИМА .
Хаха плюя на Вашият нелицензиран бизнес . Моля и аз както Дияна да свалите снимките от сайта на БСТФ И IDO , тъй като Вие “ нямате отношение към нас “ . Но като Ви давахме парички и въпреки това ни ощетявахте на състезанията , бяхме членове !
Как не Ви е срам !
Но спокойно , дялкайте си квотите със скъпоценната Ви Тангра , здраве да е !
Ние ще се борим с високо вдигнати глави и ще покажем ,че сме най-добрите !

хасковлия34567
хасковлия34567
20.03.2013 20:43 20:43

do Haskovo.info, vie ste zadaljeni da proverqvate faktite, koito publikuvate, a vie zablujdavate chitatelite si!

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 20:36 20:36

Г-жо Попова, с тази ехидна усмивка никого не може да заблудите! Истината се научава и разгласява бързо. Как може да спирате талантливите Български деца да представляват България, завистта ви се отдава, но колкото и да се стараете да контролирате всичко за ваша изгода, това няма как да стане, дори обратното, ще стигнете дъното напълно заслужено.

До Попето
До Попето
20.03.2013 20:34 20:34

Г-жо Попова, с тази ехидна усмивка никого не може да заблудите! Истината се научава и разгласява бързо. Как може да спирате талантливите Български деца да представляват България, завистта ви се отдава, но колкото и да се стараете да контролирате всичко за ваша изгода, това няма как да стане, дори обратното, ще стигнете дъното напълно заслужено.

Haskovo.info
Haskovo.info
20.03.2013 20:22 20:22

Уважаеми, хасковлия34567,
в конкретната статия са публикувани двете гледни точки по дадения проблем. Нищо от това, което са изразили като позиция Милена Налбантова и Тихомир Митев не е спестено. В същото време думите на другата страна – Юлия Попова също са оставени без коментар, за да може всеки сам да си направи изводи, а не да влияем на някого. Никъде в статията не се твърди, че нещо от мнението на която и да е от страните е факт, за да го определяте като „непроверени факти“.
Като медия ние се чувстваме длъжни да даваме думата на всички страни в дадена ситуация. Ако сме имали намерение да се харесваме на някого или да не се харесваме на друг, нямаше въобще да публикуваме нищо по темата.

Maika
Maika
20.03.2013 20:17 20:17

g-jo Popova blagodarim 4e nai-nakraia otgovorihte i to na mediite,poneje 20 dni niama6e otgovor ot vas,tova stana sega kogato decata ve4e triabva6e da patuvat za Italia no blagodarenie na vas na va6ata zloba vie im popre4ihte.Tozi festival e otvoren li4no moeto dete minalata godina be6e tam i u4astva v sastezanieto,tazi godina sa6to be6e napraveno zapitvane do organizatorite i te potvardiha 4e moje da se dadat zaiavki za u4astie!Taka i napravihme,zaiavkite biaha v srok,no g-ja Popova podraznena ot fakta 4e zaminavat edni talantlivi deca,4e g-ja Milena Nalbantova e pokanena za sadia na sastezanieto re6i 4e triabva da popre4i na na6ite deca da zaminat,tia ne sadeistva po nikakav na4in,DORI v oficialno pismo be6e pomolena na6ite deca da stanat 4lenove na vaprosnata federacia koiato v posledstvie razbrahme 4e dori niama licenz,tia estestveno dori ne ni otgovori!Za6to g-jo Popova,za6to stava vapros za DECA-NA6ITE DECA,koia ste vie 4e da gi spirate???

хасковлия34567
хасковлия34567
20.03.2013 19:54 19:54

Диана Николова общоизвестно е че вашето дете е в тангра…Не ви ли е срам да публикувате непроверени факти… да използвате медиите и своето влияние като представител на медиите, за да се харесвате на дорина инджова

Дияна
Дияна
20.03.2013 19:53 19:53

Ако ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА ТАНЦОВА ФЕДЕРАЦИЯ в лицето на г-жа Попова няма нужда от нашите талантливи танцьори ,моля да свали снимките от сайта на IDO,да не си правят „антиреклама’Когото загубиш най-доброто боли г-жо Попова,но и вие няма да си ги върнете с пречките ,който им създавате.Да децата ни не са във федерацията,защото са доказали се номер едно и в Български и чужди формати с талант и труд,а не с ходатайства и приятелства ,както е уви при вас.Успех г-жо Попова. Ние сме силни

Mariana
Mariana
20.03.2013 19:42 19:42

Г-жо Попова, за пореден път се излагате. Явно не сте прочели регламента на състезанието, където е написано, че то е ОТВОРЕНО. А това значи че всеки, независимо дали е член или не е на дадена федерация може да вземе участие. Но явно вие сте над правилата – тълкувате регламентите, както вие прецените.
И само между другото искам да попитам на вас, кой ви е дал лиценз за федерация, защото не фигурирате в регистрите?

хасковлия
хасковлия
20.03.2013 19:38 19:38

как не ви е срам Юлия Попова! Рона, Галаксико и другите силни клубове в България ви пречиха да си делкате квотите за международни състезания между вашия клуб и прословутата звездна тангра, Специално
на София денс Галаксико миналата година спечелиха купите и Гран при за цялостно представяне в Характерните танци, Класически танци, Танцово шоу, Етно шоу, Джаз, Модерн, Синхро денс, Акро джим и Мажоретни танци. И за вас Юлия Попова не са оставили нищо! А сега вие не можете да преживеете че тези клубове се изплъзнаха от вашето влияние и вие не можете да правите за тяхната сметка вашия гнусен бизнес! Да вашата федерация даже няма лиценз

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 21:28 21:28

Samo edno neshto shte kaja BEZOBRAZIE ! „Predsedatelkata“ na BSTF se izkaza…Kolkoto I da vi e gadno nie nqma da vleznem otnovo v tazi tupa federaciq! Zlobarka.

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 21:39 21:39

Az puk sum tancior ot GALAXICO i mislq che dostatuchno se izlojixte i ne ni trqbwa nqkakwa izmislena federaciq !!

Милена Налбантова
Милена Налбантова
20.03.2013 23:14 23:14

Искам да благодаря на екипа на haskovo.info, че светкавично отреагираха и публикуваха част от нашето писмо на сайта си. Също така, благодаря на Юлия Попова, че успя да намери най- нарая начин да даде някакъв отговор чрез Вашата медия! Забавянето бе абсолютно целенасочено, както и игнорирането на всички телефонни обаждания и официални писма от нас лично и от институциите, към които работим и дори и на Община Хасково. Е, сега вече Попова ще отговаря, нали провали пътуването на децата! Подчертавам към редакторите на статитята, че сме писали, че не Международната танцова организация ни е спряла, а че не е оказано съдействие от БСТФ. Също така е пропуснат пасажа, в който се казва: „РЕДНО ЛИ Е ДА РАЗБИРАМЕ ЗА ПОДОБНА СИТУАЦИЯ ЧАК ОТ ИТАЛИЯ, КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ИМА ОТГОВОРНИ ЛИЦА? И АКО Г-ЖА ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАЕТА ДА СИ ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА,ИЛИ ДА ОТГОВОРИ НА ПИСМАТА, КОИТО СМЕ ИЗПРАТИЛИ, НЕ МОГАТ ЛИ ДА НИ ИНФОРМИРАТ НЕЙНИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ – Г-ЖА ДОРИНА ИНДЖОВА (ХАСКОВO) И Г-ЖА ЦВЕТИ АСЕНОВА (СОФИЯ) ИЛИ ОТГОВОРНИКА ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ВЪПРОСИ НА БСТФ – Г-Н СИНИША ВЕСЕЛИНОВИЧ (СОФИЯ), ЧЕ Е ВЪЗНИКНАЛ БЮРОКРАТИЧЕН ПРОБЛЕМ?“ Г-жо Попова, ние никога не сме били клубове, интересно как преди това сме били Ваши членове? Интересно как във Вашия сайт фигурират имена на клубове, уж регистрирани за 2013 г, а те всъщност вече нямат нищо общо с управляваната от Вас федерация? Искам да Ви кажа, че достатъчно добре сме изчели регламента на организатора, в който никъде не се посочва, че участниците трябва да бъдат членове някъде! Вие се оповавате на Правилника на IDO, който ние също познаваме и поради тази причина изпратихме запитване до организаторите – на нас ни беше отговорено, че няма проблем и че можем да си подадем заявките, както и сторихме. На всички ни е ясно, че когато човек има добрите намерения и желание, начини винаги се намират! Явно на Вас такова Ви липсва! Уж ни спирате, а пък не ни спирате… какво правите всъщност? Спирате ли ни , или не? Ако не ни спирате, тогава защо ни пречите? Какво Ви попречиха децата? Едни прекрасни, талантливи деца, които просто пожелаха да танцуват… И нека тази Ваша постъпка тежи на Вашата съвет! Благодаря Ви!

майка
майка
20.03.2013 23:08 23:08

Подкрепям всички възмутителни коментари по горе ..Да не забравяме все пак че това е БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ..а в България всичко е възможно ..Била съм наблюдател на всички пладнешки обири на г-жа Попова ..спрямо децата ..Под завесата на прословутата им федерация ..На нас като родители никак не ни е лесно да поемаме всички разходи ,които ни задължава федерацията ..за да участваме в техните състезания ..Просто нямам думи ..разбирате ли ..как може да се подигравате на децата и на техните ръководители ..На техния неуморим труд по залите и на тяхното желание да танцуват ..С какво сърце ..Имате ли изобщо сърце ?..Как можете въобще спокойно да спите ..правейки непрекъснати далавери и разпределяне на квоти ..и въобще как може да спите въртейки толкова много интриги ..Аз няма да мога ..И то защото нямам сърце да го направя ,като вас ..

The executioner
The executioner
20.03.2013 23:00 23:00

Гледал съм „Рона“ и „Галаксико“ на живо. Виждал съм децата да танцуват около полунощ, чакали цял ден за реда си. Виждал съм тяхната отдаденост.
Ще ми се да мисля, че това, което се случва е недоразумение. Но що за недоразумение е способно да спре доказали се таланти да участват на състезание, на което вече са участвали…и спечелили? Що за „хора“ ще попречат на едни деца да покажат таланта си и да правят това, което обичат?
Парите и документите са приети, децата стягат багажа и изведнъж – не може да участвате! Дори Милена Налбантова е била поканена за съдия, а изведнъж поканата е отхвърлена. В Италия чак такива кретеняги ли работят, че не могат навреме да реагират и да кажат „Вие не задоволявате бюрократичните ни нужди. Моля, целунете ни за*ника, както правят стотици други и ще дадем на децата ви това, което заслужават“? Дори от незапознат се вижда, че работата е прецакана и дори си имаме главен заподозрян за деянието. Юли, миличка, ти защо не вдигаш телефона? Щом говориш пред медиите едва ли си срамежлива, значи нещо те спира да говориш „фейс то фейс“ с тези, на които си дръпнала чергата под краката. Ти и другите в измислената ви федерация трябва да разберете, че е ЖЕСТОКО, ЛИЦЕМЕРНО И ТЪПО да си избивате комплексите чрез мечтите на децата! Знам, че ви боли от това, че те са по-добри от вас, но има начин болката да спре – тренирайте повечко 🙂 Току-виж сте задобрели и сте се приближили до нивото им 🙂 На Милена и Тихомир няма да им пожелавам успехи – те ще ги постигнат и без моите пожелания 😉

maika ot balet Rona
maika ot balet Rona
20.03.2013 22:50 22:50

po gore moita dachterq kaza 4e nqmate pravo da badete nari4ana gospoja.E az sam saglasna sas neq.Pone vednaj vie zamislih te li se tezi deca kolko trud hvarlqt vav zalata kolko usiliq i izvednaj vie i vachata federasiq rechavate 4e nqmat pravo da u4astvat.Skakvo vachata federasiq e pomognala na tiq deca predi tova.Jalko za vas.No qvno v Balgariq vmesto da nasar4avame desata nie im ubivame vsqko jelanie .Taka e dokato ima hora kato vas

танцьор
танцьор
20.03.2013 22:44 22:44

Как може такова безобразие! Г-жо Попова как може да спирате децата от „Рона“ и „Галаксико“ да се развиват. Вие дори не заслужавате да бъдете прецедател на измислената ви федерация, а камо ли да представлявате държавата ни в IDO. Засрамете се. Заради хора като вас българският спорт не може да се развие и да покажем в чужбина какво можем.

Д. Димитрова
Д. Димитрова
20.03.2013 22:27 22:27

Състезанието е отворен. Това означава, че някой чете така, както му изнася. Но някои хора си мислят, че са над правилата и тълкуват регламента както има изнася. Това е пълно безобразие! И докато си играете игрите, децата страдат от това. Може да не допуснете танцьорите от двата клуба, няма как да отнемете таланта им.
Дано да можете да спите спокойно г-жо Попова!

Д. Димитрова
Д. Димитрова
20.03.2013 22:23 22:23

Състезанието е отворено. Това означава, че някой чете така, както му изнася. Но някои хора са над правилата и тълкуват регламента както им изнася. Това е пълно безобразие. И докато си играете игрите, децата страдат. Може да не допуснете танцьорите до фестивала в Италия, но няма как да отнемете таланта им. Дано да можете да спите спокойно Г-жо Попова!

tancior ot Rona
tancior ot Rona
20.03.2013 22:23 22:23

Те дори не са спортни клубове и като такива не могат да са част от федерацията.“ Страхотно изказване на Юлия Попова!Това,че ние не сме в тази въпросна федерация не значи,че не сме клубове и това не значи,че вие имате правото да спирате нас и когото и да е било да се развива!Искам да подчертая,че вие по никакъв начин не може да ни спрете,защото както каза г-жа Милена Налбантова „Щом едни врати се затварят, други биват широко отворени!“!!! 🙂

Д. Димитрова
Д. Димитрова
20.03.2013 22:23 22:23

Състезанието е отворено. Това означава, че някой чете така, както му изнася. Но някои хора са над правилата и тълкуват регламента както им изнася. Това е пълно безобразие. И докато си играете игрите, децата страдат. Може да не допуснете танцьорите до фестивала в Италия, но няма как да отнемете таланта им. Дано да можете да спите спокойно Г-жо Попова!

dancer from rona
dancer from rona
20.03.2013 22:16 22:16

az sam bivsh tancior na balet “Rona“ i gordo moga da kaja 4e spored i dvata kolektiva imat pravo da badat podkrepeni za da vzemat u4astie v sastezanieto,zashtoto v tezi kolektivi ima mnogo talantlivi deca koito slavqt i imeto na Balgariq i ne moga da si obqsnq kak moje da ne polu4at nikakva podkrepa i da badat uprekvani 4e sa poiskali da badat samostoqtelni ,no ne se u4udvam kakto vsi4ko ostanalo v Balgariq taka i tuk vijdam 4e ako ne si na nqkoi neshto nishto ne stava i nikoi nqma zad garba ti…Zamislete se za tezi dechica, koito za tqh tanca e magiq za koito te davat vsi4ko i 4e te sa golqma gordost za nashata strana….

maika
maika
20.03.2013 22:03 22:03

Не мога да разбера как може да спирате нашите деца да се развиват и да ни представят пред Света.Защо след като формата е отворен вие не им дадохте препоръките,които им бяха нужни,толко ли е важно да превръщате труда и любовта към танцовото изкуство в злобна борба на интереси.Ето пак ние възрастните вкараме децата си в интриганстките си игрички.Как може ???Как може да убивате мечтите на децата само и само за да се доказвате вие.Не е важно от кои клуб си ,а как се представяш на сцената.

Анонимен
Анонимен
20.03.2013 21:57 21:57

Дори нямате право да бъдете наричана Г-жа,защото една жена достойна да бъде наричана така,няма държание като вашето! 🙂

NoName
NoName
20.03.2013 17:43 17:43

Г-жо Попова много сте завистлива,недейте така ще се сбабучасате по-бързо! 🙂

Back to top button