Хасково

Блъснаха 13-годишно момиче на пешеходна пътека в Харманли

Image13-годишно момиче бе блъснато на пешеходна пътека в Харманли. Инцидентът е станал около 14 часа на главния път в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Хасково.

Ученичката в харманлийската гимназия „Неофит Рилски“ Камелия Делчева отивала при майка си, която работела в местна обувна фабрика, за да й даде пари. На връщане обаче, стъпвайки на пешеходната пътека, била блъсната от лек автомобил Мерцедес, разказа тя пред екипа на Haskovo.info.

Шофьорът, който се оказал познат на семейството, веднага й оказал помощ, а линейка откарала момичето в хасковската болница. Тя е приета с мозъчно сътресение и контузия на дясната раменна става. Детето е добре и най-вероятно утре ще бъде изписано, каза неврохирургът д-р Веселин Попов.

За щастие всичко се размина добре. На мястото, където Камелия бе блъсната има пешеходна пътека, но за съжаление шофьорите често не я зачитат, сподели майката Галина Делчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панчо Панчев
Панчо Панчев
06.12.2020 17:18 17:18

БРАВО ВЕЕЕЕ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕКА

Back to top button