Хасково

Общината дава по 70 хиляди лева за футбола и баскетбола?

Сесия, илюстрацияОбщина Хасково да подпомогне с по 70 хиляди лева Баскетболен клуб „Хасково 2012“ и Футболен клуб „Хасково 2009“ предлага Постоянната комисия по спорт към Общинския съвет.

Предложението ще бъде гласувано на предстоящата сесия на местния парламент в края на месеца.

Финансовата инжекция за двата отбора да бъде обезпечена от резерва за непредвидени разходи от бюджета на общината, предлагат от Спортната комисия.

Съветниците се мотивират с факта, че към настоящия момент, футболният отбор на Хасково е на първо място и съществува реална възможност да премине в по-горна група, а Баскетболен клуб „Хасково 2012“ пък започна успешно спортносъстезателния сезон и се наложи над отбори с над 20-годишна история като „Левски“ – София, „Нифтохимик“ – Бургас, „Дунав“ – Русе“, „Берое“ – Стара Загора и „Рилски спортист“ – Самоков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ррр
ррр
21.03.2013 15:08 15:08

Защо трябва да се подпомага частен бизнес при това печеливш!

КАСАБАЛИЯ
КАСАБАЛИЯ
21.03.2013 16:45 16:45

ТО И В ХАСКОВО ОТ ЧАСОВНИЦА ПОВЕЧЕ НЯМА,АМА РЕШИ СИ ЧОВЕКА И ГИ ДАВА.НАЛИ СИ ПЛАЩАМЕ РЕДОВНА ДАНЪЦИТЕ.С ТЕЗИ ПАРИ ФЕОДАЛА ЩЕ СЕ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И НА ВЕРНИТЕ ЩЕ ПЪЛНИ ПАНИЧКИТЕ – ТОВА Е КАТО СПИМ НА ИЗБОРИТЕ Е ТАКА

Цветан
Цветан
21.03.2013 17:58 17:58

Тези пари направо да кажат, че ги дават на Слона. Нали е слушко-послушко и освен кражбите на дърва сега да го спонсорират още.

Анонимен
Анонимен
22.03.2013 1:19 1:19

a vie kakvo iskate da gi datat za 4algata ili ne6to podobno maloumnici prosti!!!v tozi grad njama ni6to svjstno v nikoja oblast!!!iskate da njamame pone edno normalo neshto nare4eno sport,kato futbol i basketbol?!!za kakvo da se datat tezi pari za 4ilik li be kauni prosti? naistina sme mnogo selski zlobarski i kompleksarski grad za goljamo sagalenie!!!

Back to top button